Kunnossapitoasentaja, Joensuu

ETSIMME VALIOJENGIIMME KUNNOSSAPIDON AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Kunnossapidon ammattilaiselle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan elintarviketehtaassa. Haemme Joensuun kunnossapitotiimiimme vakituista asentajaa. Kunnossapitotiimimme vastaa tehtaan laite-, käyttöhyödyke- ja kiinteistökunnossapidosta. Tehdaspalvelun organisaatioomme kuuluu kaikkiaan 30 henkilöä esimiehiä, asiantuntijoita ja asentajia.

Tehtäviisi kuuluvat ammoniakkikylmälaitoksen käyttötehtävät, sekä erilaiset kunnossapidon asennustyöt, vikakorjaukset ja ennakkohuollot. Olet mukana tehtaan päivittäisessä toiminnassa ja toimit tiiviissä yhteystyössä tuotannon ja muiden sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Sähkö, automaatio tai mekaanisen asentajan koulutusta

– Kokemusta kylmälaitteiden käytöstä ja kunnossapidosta

– Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön, aloitteellisuutta, hyvää yhteistyökykyä, sekä nopeaa kykyä oppia ja omaksua uusia asioita 

– Valmiutta tehdä teollisuuden kunnossapito- ja huoltotöitä

– Teollisuuden automaatiojärjestelmien osaamista (Siemens)

Lisäksi arvostamme

– Ammoniakkikylmälaitteiden tuntemusta

– Englannin kielen osaamista

– SAP – kunnossapitojärjestelmän hallintaa

– Viranomaisen vaatimia kursseja kuten sähkötyöturvallisuus, hygieniapassi, jännitetyö ja tulityökortti

– Ongelmanratkaisutyökalujen tuntemusta 

Olet tärkeä osa työyhteisöämme, kannustava, yhteisöllinen tapa työskennellä ja oppia toisiltamme on yksi Valiolla työskentelyn avainjutuista. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että tuotannossa koneet ja laitteet toimivat saumattomasti, mahdollistaen sujuvan tuotantoprosessin. 

Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana. 

Tehtävää koskevat tiedustelut: 11.1 – 15.1. välisenä aikana klo 14.00-15.00 / asiantuntija Ilkka Tirronen 050 398 1148.  

Hakemukset pyydämme jättämään 24.1.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Joensuu, työpaikat Pohjois-Karjala, työpaikat kunnossapito, kunnossapitoasentaja, asennus, ennakkohuolto, huoltoasentaja, sähköasentaja, automaatioasentaja, mekaaninen asentaja, kylmälaiteasentaja