Laborantti, Lapinlahti

Tule töihin Valiojengiin! Haemme mikrobiologian laboranttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Valio Oy Lapinlahden aluelaboratorio  toimii Lapinlahden tehtaan yhteydessä. Laboratoriossa työskentelee 28 henkilöä sekä kemiallisen että mikrobiologisen laadunvalvonnan parissa. Palvelemme Lapinlahden lisäksi myös muita Valion toimipaikkoja. Laadunvalvontalaboratorion laborantin tehtäviin kuuluu näytteiden analysoinnin koko ketju, alkaen näytteiden kirjaamisesta tietojärjestelmiin, analysointi ja päättyen tulosten raportointiin. Tärkeä osa työtä on laboratorion sisäisen laadunvalvonnan toteuttaminen. Laboratoriossa tehdään jatkuvaa menetelmänkehitystyötä, joka tuo monipuolisuutta laboratoriotyöhön.

Voit olla juuri opintosi päättänyt tai jo työelämässä toiminut osaaja.  Arvostamme ennen kaikkea aktiivista, positiivista ja aikaan saavaa asennetta, muutosvalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa sekä halua tehdä hommia porukassa toimintaa kehittäen. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
– soveltuvaa laboratorioalan koulutusta (esimerkiksi laborantti tai laboratorioanalyytikko)
– mikrobiologisten menetelmien hallintaa ja kokemusta laboratoriotyöstä
– monipuolista menetelmä- ja laitetekniikkaosaamista, mm. PCR -tekniikat
– kokemusta tulosten luotettavuuden arvioinnista, ennakoivaa havainnointikykyä analysoinnin kriittisistä tekijöistä sekä kokemusta menetelmänkehitysprojekteista
– hyviä tietoteknisiä perustaitoja ja laboratoriojärjestelmien käyttökokemusta
– joustavaa, vastuullista ja positiivista asennetta työhön ja työn kehittämiseen, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta
 
Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden koko ajan kehittyvässä työympäristössä ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen modernissa laboratoriossamme. Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. Tehtävän aloitus lokakuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: Laboratoriovastaava Senja Sairasalo-Veteli, puh 050 384 0993 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää tehtävästä.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 18.9.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon, kunnossapidon ja laboratorion tehtävissä.

Lisätietoa Valiosta: www.valio.fi ja valiolaisten kuulumisia somesta #valiojengi
Laboratoriostamme lisää: https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/modernia-laboratoriotyota-1/