Laborantti, Suonenjoki

Tartu mahdollisuuteen! Tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme Suonenjoelle, aktiiviseen ja kehittyvään kaupunkiin, vain 35 minuutin ajomatkan päähän Kuopiosta, meillä on hyvä elää ja asua! 

Suonenjoen Valiolla valmistamme teollisuuden tarpeisiin hilloja, marmeladeja ja täytteitä sekä teollisuuslisiä. Tehtävämme on asiakkaan tuotteiden maustaminen ja makuelämysten tuottaminen.

Etsimme nyt tiimiimme laboranttia. Voit olla juuri opintosi päättänyt tai jo työelämässä toiminut osaaja. 

Tehtäviisi kuuluvat tehtaan monipuoliseen tuotteistoon soveltuvat mikrobiologiset ja laadulliset analyysit raaka-aineista ja lopputuotteista. Raaka-aineiden käyttöönvapauttaminen ja valmiiden tuotteiden laadunvarmistus ja myyntihyväksyminen. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi.

Arvostamme aktiivista, positiivista ja aikaan saavaa asennetta sekä halua tehdä hommia porukassa toimintaa kehittäen. Olet tarkka ja järjestelmällinen, sinulta löytyy myös joustavuutta sekä muutosvalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tehtävien hoito edellyttää
– mikrobiologisten perusmenetelmien hallintaa
– pystyt maistelemaan tehtaan tuotteita ja raaka-aineita (allergeenit, marjat, hedelmät sekä aistittavat ominaisuudet; värit)
– soveltuvaa laboratorioalan koulutusta (esimerkiksi laborantti tai laboratorioanalyytikko)
– hyviä tietoteknisiä taitoja (esim. MS Office, SAP, MMC)

Eduksi katsomme
– kokemuksen laboratoriotyöstä
– kokemuksen tulosten luotettavuuden arvioinnista, ennakoivaa havainnointikykyä analysoinnin kriittisistä tekijöistä

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtäväkokonaisuuden koko ajan kehittyvässä työympäristössä ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen laboratoriossamme. Lisäksi saat suuren suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. 

Lisätietoja tehtävästä: Tuotevastaava Anu Loiske vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä p. 050 398 7898 (7.8 ja 8.8. klo 12-15 sekä 13.8. klo 12-15).

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 20.8.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.
Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. Lisätietoa 
www.valio.fi