Laborantti (vuorotteluvapaan sijaisuus), Turenki

Etsimme nyt mukavaan ja osaavaan tiimiimme laboranttia määräaikaiseen työsuhteeseen n. 6 kk ajaksi.

Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää oheiset TE-toimiston kriteerit:

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Olet arvostettu osa tiimiämme, työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Laboratoriossamme pääset vastaamaan osaltasi näytteiden analysoinnin koko ketjusta, alkaen näytteiden kirjaamisesta tietojärjestelmiin, analysoinnista ja päättyen tulosten raportointiin. Tärkeä osa työtäsi on laboratorion sisäisen laadunvalvonnan toteuttaminen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– soveltuvaa laboratorio- tai elintarvikealan koulutusta

– joustavaa, vastuullista ja positiivista asennetta työhön ja työn kehittämiseen

– hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta

– kykyä noudattaa standardeja ja ohjeistuksia 

– suunnittelu- ja ongelmanratkaisukykyä 

– hyviä tietoteknisiä perustaitoja

– intoa jatkuvaan oppimiseen

Eduksi katsotaan aikaisempi työ- tai harjoittelukokemus laboratorion työtehtävistä meijerialan tuotantolaitoksessa. 

Työaika sijoittuu pääsääntöisesti kello 6–16 välille. Työsuhde alkaa aikaisintaan 17.4. tai kun sopiva henkilö tehtävään löytyy.

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa. 

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa laboratoriovastaava Suvi Heikkinen 050 398 0100, soittoaika 23.-24.3. klo 14-15 ja 3.-6.4. klo 14-15.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 6.4.2023 hakulinkin kautta.

Valion Turengin tehdas valmistaa tuoretuotteita kuluttajamarkkinoille sekä valmisteita muulle elintarviketeollisuudelle. Jalostamme vuosittain noin 50 miljoona kiloa iskukuumennettuja (UHT) ja aseptisesti pakattuja maito- ja kermavalmisteita, lastenruokia, korkeapastöroituja (ESL) maitovalmisteita sekä kasvipohjaisia Oddlygood® tuotteita. Turengissa työskentelee noin 140 valiolaista.