Laboratoriovastaava (mikrobiologia), Lapinlahti

Valio Oy Lapinlahden aluelaboratorio toimii Lapinlahden tehtaan yhteydessä. Meillä työskentelee 28 laboratorioalan ammattilaista mikrobiologisen ja kemian laadunvalvonnan parissa. Palvelemme monipuolisella analytiikalla Lapinlahden tehtaan lisäksi myös muita Valion toimipaikkoja.

Laboratoriotoimintaamme on kehitetty voimakkaasti viime vuosina ja voimmekin nyt tarjota upean tilaisuuden Valiojengissämme. Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen laboratoriovastaavaa mikrobiologiseen laadunvalvontaan.

Tehtävässä tulet vastaamaan toiminnan tuloksellisesta johtamisesta ja kehittämisestä henkilöstön ja analytiikan osalta. Osallistut laboratorion tavoitteiden, toimintasuunnitelman ja budjetin laatimiseen vastuualueesi osalta sekä seuraat asetettujen tavoitteiden toteutumista. Toimit tiiviissä yhteistyössä kemian laboratoriovastaavamme kanssa ja yhdessä tiiminne kanssa pääsette osaltanne tukemaan tuotantoprosessejamme laadukkaan analytiikan ja asiantuntijuuden muodossa. Mielenkiintoa ja vaihtelua työhösi tuo myös työskentely muiden sidosryhmien kanssa kuten Valion tuotekehitys ja kansainvälinen vienti.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:
– tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
– kokemusta mikrobiologisen analytiikan toiminnan tuloksellisesta johtamisesta
– rohkeutta, innostusta ja aktiivista otetta toimintatapojen kehittämiseen
– ennakoivaa havainnointikykyä (eduksi katsotaan kokemus systemaattisesta ongelmanratkaisusta esim. Lean)
– muutosvalmiutta ja kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
– kykyä tehdä yhteistyötä joustavalla, vastuullisella ja positiivisella asenteella 

Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Kun aloitat meillä, saat perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut sekä työtilat viihtyisässä ja nykyaikaisessa laboratoriossamme.

Lisätietoja tehtävästä: Aluelaboratorioiden ryhmäpäällikkö Annakaisu Kuokkanen, puh 050 384 2952 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä (10.9 klo 15-16 sekä 14.9 klo 15-16).

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.9.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon, kunnossapidon ja laboratorion tehtävissä.