Myymälävastaava, Haapavesi (Osuuskunta Pohjolan Maito)

Pohjolan Maidon Valmakaupan tavoitteena on tarjota omille maitotilayrittäjilleen elintarvikkeita sekä edullisia ja laadukkaita tuotantopanostarvikkeita (mm. rehut, rehunsäilöntätarvikkeet, maidontuotannon tuotantotarvikkeet) sekä myymäläpalveluita alueen kuluttajille. Koko myyntitoimintamme liikevaihto oli vuonna 2018 yhteensä 23,5 miljoonaa euroa. Myyntimme on ollut kasvussa jo useita vuosia.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen myymälävastaavaa, vastaamaan Haapaveden myymälästä ja sen kehittämisestä sekä osallistumaan koko osuuskunnan alueella tapahtuvaan massatavaran (rehut, siemenet, säilöntäaineet ym.) myyntiin ja kehittämiseen. Toimit myös esimiehenä myymälän ammattitaitoiselle ja asiakaspalveluhenkiselle myyntihenkilöstölle. Haapaveden myymälässä työskentelee 6 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2018 oli 2,8 miljoonaa euroa ja suoramyynnin liikevaihto 17,4 miljoonaa euroa. Myymälä toimii Valio Haapaveden tehtaan yhteydessä ja on avoinna maatalousyrittäjille sekä kuluttaja-asiakkaille.

Tehtävän menestyksekästä hoitamista edesauttaa kaupanalan koulutus sekä hyvä kokemus maatalouskaupasta tai muusta kaupasta.

Hakemamme henkilö on työssään tavoitteellinen, oma-aloitteinen ja joustava sekä motivoitunut kehittämään omaa tehtäväkenttäänsä. Tehtävässä tarvitaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia (MS Office).
Tarjoamme työpaikan mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä, monipuoliset työtehtävät ja hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoa.

Lisätietoja: Myyntitoiminnan vastaava Matti Nikupeteri puh. 050 398 7070 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä.

Hakuohjeet: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.5.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Osuuskunta Pohjolan Maito on Valio-ryhmään kuuluva maitotilayrittäjien omistama maidonhankintaosuuskunta. Toimimme Keski-Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa 62 kunnan alueella. Maidonhankinnan lisäksi Osuuskunta Pohjolan Maidolla on 4 myymälää, jotka sijaitsevat Haapavedellä, Oulussa, Toholammilla sekä Reisjärvellä. Osuuskunta Pohjolan Maidon liikevaihto vuonna 2018 oli 219,9 milj. euroa ja vastaanottama maitomäärä 502,3 milj. litraa. Lisätietoa meistä www.pohjolanmaito.fi