Pikatukkutyöntekijä, Helsinki (Sörnäisten pikatukku)

Huomio! Aimo hakee työkaveriksi loistotyyppiä, oletko se sinä? 

Valio Aimo® on tukkukauppa ja osa Valio Oy:tä. Valio Aimo® haluaa olla ammattitaitoinen, joustava, rento, läheinen ja arvostava. Nämä tekijät ohjaavat aimolaista kulttuuria. Valio Aimo® tukku palvelee ravintoloita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, leipomoita sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaita ympäri Suomen. Uuden Valio Aimo® tukun myötä Valio ottaa aimo loikkauksen suomalaisen ruokaosaamisen tukemisessa. Tukkuasiakkaiden käytössä on myös 1950-luvulta asti toiminut Valio Koekeittiö, joka tuntee uusimmat ruokatrendit ja suomalaisen keittiön perinteet. Aimo tarjoilee pääruoaksi laajan valikoiman tuotteita omalta brändiltä ja yli 800 toimittajalta, lisukkeeksi toimintavarminta logistiikkaa ja jälkiruoaksi ratkaisuja palveluina.

Tule työkaveriksi meille! Haemme Sörnäisten pikatukkuun kokoaikaista pikatukkutyöntekijää. Tehtävä on kokoaikainen (37,5 h / vk), toistaiseksi voimassa olevia ja sijoittuu teolliselle osastolle. 

Työssäsi palvelet asiakkaita ja hoidat asiakastilauksia, otat vastaan tavaratoimituksia, hyllytät, keräät ja lähetät tavaraa. Työ on 2-vuorotyötä kaikkina viikonpäivinä (vuorot 06.00–14.00 ja 12.00–20.00). 

Odotamme sinulta:

– hyviä asiakaspalvelutaitoja

– kokemusta varasto- ja/tai myymälätyöstä

– asiakaslähtöistä ajattelutapaa

– hyviä vuorovaikutustaitoja

– hyvää kuntoa ja soveltuvuutta fyysiseen työhön. 

Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, joustava ja luotettava työntekijä, joka ei pelkää tarttua toimeen. 

Tehtävä on myös mitä suurimmassa määrin asiakaspalvelutyötä, joten voit olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy vankka asiakaspalveluasenne. Arvostamme lisäksi SAP-osaamista, trukinajotaitoa ja hygieniapassia. Lisäksi aiempi kokemus kaupan alalta on etu.

Me tarjoamme sinulle:

– Mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen kiinnostavaan pikatukkumaailmaan

– Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi 

– Ison yrityksen henkilöstöedut 

Lisätietoa tehtävästä: Työnjohtaja Ismo Himanka 040 574 0107, ismo.himanka@valio.fi ke 29.3. klo 12–14 ja pe 31.3. klo 12–14 tai tukkupäällikkö Oskari Lammi 040 672 0540, oskari.lammi@valio.fi ke 29.3. klo 14–16 ja pe 31.3. klo 14–16.

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme, joten haethan pian, viimeistään 6.4.2023 mennessä hakulinkin kautta.