Prosessiasiantuntija, Äänekoski

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.  

Tule työkaveriksi meille! Haemme nyt Äänekosken tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen prosessiasiantuntijaa.  

Tehtäviisi kuuluu:

– Prosessinkehityshankkeiden suunnittelu, toteutus sekä hankesalkun, esim. Six Sigma -projektien hallinta 

– Datan louhinta ja raportointityökalujen kehittäminen  

– Prosessien laaduntuottokyvyn analysointi ja kehittäminen 

– Osallistuminen tuotekehitysprojekteihin 

Tehtävässä tarvittava osaaminen 

– Tehtävään soveltuva AMK- tai yliopistotutkinto tai muu soveltuva koulutus  

– Projekti-, suunnittelu- ja valmennustaitoja 

– Lean-filosofian tuntemista ja soveltamista toiminnassa 

– Elintarviketeollisuuden prosessi- ja laitetuntemus 

– Sujuva suomen ja englannin kielen taito  

Olet tärkeässä roolissa kehityshankkeiden tukemisessa ja läpiviemisessä, osaat ratkaista ongelmia systemaattisesti. Pääset ratkomaan kiinnostavia tiedonhaun haasteita tehdasympäristössä. Olet yhteistyökyinen ja kannustava. Meillä pääset kehittämään ja kehittymään. Tarvittaessa huolehdimme osaamisestasi Lean Six Sigma -koulutuksilla. Prosessiasiantuntijana olet aktiivisesti mukana arjen johtamisessa ja päätöksenteossa. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän innostuneessa ja kehittyvässä työyhteisössä sekä kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa. 

Arvostamme kannustavaa, yhteisöllistä tapaa työskennellä ja toisilta oppimista. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia *). 

Lisätietoja tehtävästä: Kysymyksiin vastaa kehityspäällikkö Pirjo Mykkänen viikolla 41, arkisin klo 15-16/ p. 050 384 1318.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 24.10.2021 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. 

Valio Oy Äänekosken tehdas valmistaa AURA – sinihomejuustoja ja salaattijuustoja n. 2,2 miljoonaa kiloa vuodessa. Lisäksi valmistamme muiden Valion toimipaikkojen käyttöön erilaisia puolivalmisteita. Tehdas työllistää noin 80 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Valio Äänekosken tehdas on johtava sinihomejuuston valmistaja Suomessa. Kaikki Valion tehtaat ovat savuttomia. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä. 

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.  

(*European organisation Sustainable Brand Index) 

Hakusanat: työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Jyväskylä, työpaikat, prosessinkehitys