Resurssisuunnittelija, Jyväskylä

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Haemme Jyväskylän meijeriin vakituisen työsuhteeseen resurssisuunnittelijaa. 

Resurssisuunnittelijana päätehtäviäsi ovat:

– Työvuoroluettelon laadinta tuotannon henkilöstölle 

– Lomien suunnittelu, koulutusten aikatauluttaminen 

– Työajan seurantaan liittyvät tehtävät (esim. ylityö – tai pekkasseuranta) 

– Uusien henkilöiden rekrytointi ja perehdyttäminen yhteistyössä esihenkilöiden kanssa 

Työsuhde alkaa tammikuun alussa 2022 tai erikseen sovittaessa. Työ on päivätyötä arkipäivisin (7,5 h / päivä). 

Jotta menestyisit tehtävässä, edellytämme sinulta:

– Kokemusta henkilöstöhallinnon tehtävistä 

– Kiinnostusta työsuhdeasioihin (esim. työehtosopimukset ja työaikalaki)

– Osaamista eri tietojärjestelmien käytöstä (esim. Excel sujuva käyttö) sekä valmiutta opetella uusia järjestelmiä

– Kykyä sitoutua aikataulutettuihin työtehtäviin ja oman työn aikatauluttamista 

– Kykyä nopeisiin ratkaisuihin muuttuvissa tilanteissa

– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja

– Tasapuolisuutta, jämäkkyyttä ja oikeudenmukaisuutta

Lisäksi arvostamme:

• Mepco HR- järjestelmän  käyttökokemusta

Tehtävässä noudatettava työehtosopimus ja palkkaus on MVL:n työehtosopimuksen mukainen. 

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia (*European organisation Sustainable Brand Index).

Lisätietoja tehtävästä: antaa tuotantopäällikkö Jukka Eskelinen, p. 050 384 2873 tiistaina 26.10. klo 15-16 ja perjantaina 29.10. klo 8-9. 

Hakemukset pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, viimeistään 7.11.2021 mennessä hakulinkin kautta. 

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Jyväskylän jakelu vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden jakelusta Keski-Suomen alueella, länsirannikolta itärajalle saakka. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 170 miljoonaa litraa maitoa. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Jyväskylä, työpaikat Keski-Suomi, resurssisuunnittelu, työpaikat HR, tuotannon resurssisuunnittelu