Resurssisuunnittelija, Suonenjoki

Valion hillotehdas Suonenjoella Pohjois-Savossa on Suomen suurin marjojen ostaja ja jalostaja. Hillot, soseet ja marmeladit ovat tehtaan päätuotteita. Myös hillojen tuotekehitys tehdään Suonenjoella. Henkilökuntaa meillä on noin 100, tuotannon lisäksi myös tuotekehityksen ja hallinnon tehtävissä.

Tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme Suonenjoelle, aktiiviseen ja kehittyvään kaupunkiin, vain 35 minuutin ajomatkan päähän Kuopiosta. Haemme nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen resurssisuunnittelijaa. Resurssisuunnittelijan tehtävässä pääset mielenkiintoiseen, vastuulliseen ja monipuoliseen työroolin työyhteisössämme. Olet tärkeä osa kehittyvää ja ammattitaitoista työporukkaamme. Toimit tiiviissä yhteistyössä tehtaan esihenkilöiden kanssa, tukenasi Valion asiantuntijat eri toimipaikoissa.

Resurssisuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat: 

– Työvuorosuunnittelu: resurssitarpeet, lomat, pekkas-/tasausvapaat, vuosityöajan seuranta

– Palkanlaskentaan kuukausittain ilmoitettavat asiat: palkanlisät, erillis-Excelit, palkanmuutosesitykset, kuukausittainen saldojen tarkistus (SEL)

– Tuotantoamme tukevat tarkastus- ja raportointitehtävät sekä raportoinnin jatkuva kehittäminen

– Kulunvalvontajärjestelmän käyttö- ja ylläpitotehtävät

Lisäksi toimit:

– Tehtaan Intran ja Info-tv-järjestelmän sisällöntuottajana ja ylläpitäjänä

– Avustavissa taloushallinnon tehtävissä, kuten laskujen tiliöinnissä, tarkastuksessa ja neuvonnassa, sekä edelleenlaskutuksessa 

– Muissa tuotantoa tukevissa tehtävissä

Menestyminen tehtävässä edellyttää ennakoivaa ja itsenäistä otetta asioiden ratkomisessa sekä muutosvalmiutta nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, ominaisuuksiasi ovat järjestelmällisyys, tarkkuus, sinnikkyys ja viihdyt myös rutiiniluontoisissa tehtävissä. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi) sekä kykyä ja kiinnostusta käyttää ja hyödyntää tietotekniikaa työssäsi (esim. MS Office, SAP). Timecon peruskäyttö ja/tai kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Osaat tuottaa raportteja ja kiteyttää tietoa. Innostut myös sisäisestä viestinnästä ja tilanteen vaatiessa pystyt kommunikoimaan englanniksi.

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia (*European organisation Sustainable Brand Index).

Toivomme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus määräytyy Pro/Elpa:n mukaisesti.

Lisätietoja: Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, soita Pauli Peräsalmelle puh. 050 3981086 /21.10. klo 12-13.30 ja 27.10. klo 13-14.30. 

Hakemukset: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 31.10.2021 mennessä hakulinkin kautta.