Sähköasentaja, tehdaspalvelu, Riihimäki

Tule Valiojengiin, tekemään arvokasta työtä, jolla on merkitystä! Riihimäen tehtaan tehdaspalvelussa tarjolla sähköammattilaiselle upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerissä ja haasteellisissa tehtävissä.

Tällä hetkellä Riihimäen tehdaspalvelussa työskentelee yli 70 ammattilaista. Tiimin vastuualue kattaa kaikki osa-alueet puhtaanapidosta kiinteistön kokonaisvaltaiseen hoitoon, mekaniikasta elektroniikkaan sekä prosessi- ja kiinteistöautomaatiosta voimasähköön. Kaikki tiimin jäsenet ovat avainasemassa ja yhdessä luomme meijerituotannolle edellytykset onnistua.

Haemme nyt sähkötöiden kunnossapitäjää, sähköasentajan päivätyöhön (7,5 h/pv). Olet tärkeä osa Valion työyhteisöä, jossa töitä tehdään mukavassa ilmapiirissä ja kannustavassa hengessä. Työsi kädenjälki näkyy siinä, että kahden tehdaskiinteistön sähkökoneet ja -laitteet toimivat varmistaen työskentelyn työturvallisuuden kiinteistössä sekä sujuvan tuotantoprosessin onnistumisen päivittäin. Tehtäviin ja vastuuseen kuuluu vianetsintää ja vikojen korjausta sekä asennustöiden toteuttamista. Tehtäviin kuuluu myös vikojen ja töiden dokumentointia tietojärjestelmiin. Osallistut myös parannus- ja kehitysprojekteihin tehden parhaasi oman osaamistasosi mukaan.

Sinulta edellytämme:

– Sähköasentajan koulutusta ja osaamista

– Itseohjautuvaa oma-aloitteista asennetta sekä vastuunkantamista ja hyviä vuorovaikutustaitoja

– Kiinnostusta ja innostusta sähkötöiden hoitamiseen laadukkaasti

Eduksi luetaan: 

– Kokemuksen kautta saatu osaaminen tehdasympäristön ja meijerialan työstä

– SAP osaaminen ja käyttötaidot

– Englannin kielen taito

– Sähköpätevyys S2, S3, rajoitettu S3 tai hyväksytysti suoritettu voimassa oleva sähköturvallisuustutkinto

Tehtävässä noudatamme MVL: n työehtosopimusta, jonka mukaan palkkaus.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän elintarviketeollisuuden sähkökunnossapidon parissa sekä osaavat ja mukavat työkaverit. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esihenkilö ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kouluttautumista ja onnistumista vastuualueen töissä. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Kiinteistövastaava Ilkka Saali puh. 050 3980354, kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella ti, to ja pe klo 14-15:30.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 7.12.2021 hakulinkin kautta.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.