Siistijä, Seinäjoki, määräaikainen

Tule Valiojengiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä!  Haemme joukkoomme siistijää 3 kk määräaikaiseen työtehtävään.

Teemme työtä iloisella ja palvelualttiilla asenteella. Tiimimme vastaa Seinäjoen tehtaan tilojen (mm. tuotanto-, laboratorio-, sosiaali- ja konttoritilat) puhtaanapidosta. Mahdollistamme työllämme sen, että tehtaamme hygienia-asiat ovat korkealla tasolla ja henkilöstömme työskentelytilat ovat puhtaat ja viihtyisät. Työ on päivätyötä.

Toivomme sinulta:
– Siivousalan peruskoulutusta ja/tai työkokemusta siivousalalta
– Oma-aloitteisuutta ja jämäkkää otetta työtehtäviin
– Joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja

Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: palveluvastaava Pauliina Ketola, puh. 050 384 1458 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella arkisin klo 12-14.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 12.9.2019 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita, kuten rahka ja raejuusto. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta, Seinäjoella työskentelee n. 360 valiolaista.