Siistijä/Siivouspalveluvastaavan sijainen, Lapinlahti

MAISTUISIKO TYÖ NÄISSÄ MAISEMISSA LAPINLAHDELLA?  Matka meille taittuu näppärästi myös Iisalmelta tai Kuopiosta käsin.

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, meillä on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Lapinlahden tehtaalla valmistetaan maukkaita juustoja ja laadukkaita maito- ja herapohjaisia jauhetuotteita sekä koti- että ulkomaisille markkinoille. Nykyään koko toimipaikan tuotannosta 75 % lähtee vientiin. Kurkkaa kuulumisia tehtaalta:  https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/lapinlahdelta-lastenruokaa-maailmalle/

Tule Valiojengiin, tekemään työtä, jolla on merkitystä! Haemme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen siistijää, joka siivoustyön lisäksi tulee perehtymään siivouspalveluvastaavan tehtävään voidakseen aluksi sijaistaa nykyisen siivouspalveluvastaavan lomat. Perehdytyksen tarkoituksena on valmentaa henkilö ottamaan vastaan myöhemmin vapautuva siivouspalveluvastaavan tehtävä.

Siivouspalveluvastaava johtaa 16 hengen siivouspalvelut -tiimiä ja on mukana tiimin päivittäisessä toiminnassa.

Työhösi kuuluu siivoustyön lisäksi, tiimin ohjausta, kehittämistä ja organisointia sekä nykyisen esihenkilön lomien sijaistamista. Työssä vastaat myös kustannustehokkaasta toiminnasta ja toimit sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. 

Työ on pääasiassa päivätyönä arkisin klo 6-14. Tuotannon muuttuvista tarpeista johtuen työ voi olla myös ilta- tai viikonlopputyötä sekä vaatia varallaoloa tuotantokapasiteetin ylläpitämiseksi.

Työsuhde alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Teemme työtä iloisella ja palvelualttiilla asenteella. Tiimimme vastaa Lapinlahden tehtaan tilojen (mm. tuotantotilat, laboratorio-, sosiaali- ja toimistotilat) puhtaanapidosta. Mahdollistamme työllämme sen, että tehtaamme hygienia-asiat ovat korkealla tasolla ja henkilöstömme työskentelytilat ovat puhtaat ja viihtyisät. 

Myös ympäristövastuullisuus, elintarvikehygienia, ergonomia ja työturvallisuus ovat asioita, joihin kiinnitämme erityistä huomiota. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on: 

– Puhtaus- ja kiinteistöpalvelun erikoisammattitutkinto ja/tai työkokemusta siivousalalta 

– esimiestyökokemuksen katsomme eduksesi

– hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot 

– kykyä käyttää tietotekniikkaa ja eri järjestelmiä sekä omaksua uutta 

– joustavuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta elintarvikealan korkean hygienian työhön

– positiivinen ja palvelualtis asenne työntekoon

– oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– hygieniapassi

– työturvallisuuskortin katsomme eduksesi

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esihenkilösi ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä: Eija Laitinen p. 050 398 8000. Soittaa voit arkisin klo 12 -13.

Hakuohjeet: Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 30.11.2021 hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

 

Hakusanat: työpaikat Savo, työpaikat Kuopio, työpaikat Lapinlahti, työpaikat Iisalmi, siistijä, laitoshuoltaja, puhtaanapito, siivousala, siivouspalveluvastaava