Tietojärjestelmäasiantuntija, Suonenjoki

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme kunnianhimoinen ruokatalo, jonka tuotteita myydään jo 60 maassa. Tartu mahdollisuuteen! Tule osaksi mukavaa ja ammattitaitoista Valiojengiämme Suonenjoelle, aktiiviseen ja kehittyvään kaupunkiin, vain 35 minuutin ajomatkan päähän Kuopiosta. (myös osittainen etätyö mahdollista)

Haemme nyt tietojärjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tietojärjestelmäasiantuntijana toimit tehtaallamme käytettävien tietojärjestelmien omistajana ja varmistat, että ne toimivat tehokkaasti ja laadukkaasti. Toimit myös linkkinä tehtaan liiketoimintavaatimusten ja tietojärjestelmien välillä. Varmistat, että tietojärjestelmät ovat optimaalisesti käytössä ja henkilökunta saa koulutusta niiden käyttöön. Lisäksi kehität tuotannon arkeen nykyaikaisia ratkaisuja, joiden avulla edistät kehitystämme kohti täydellistä tuotantoa ja luot mahdollisuuksia digitaaliseen työskentelyyn. 

Olet osa tehtaan laatu- ja kehitysryhmää ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon ja tehdaspalveluiden kanssa. Tukenasi tehtävän hoidossa on oman tehtaan organisaation lisäksi mm. muiden tuotantolaitosten ja konsernin tietohallinnon ammattilaiset.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

– Kokemusta ja osaamista ERP- ja MES-järjestelmistä. SAP- ja SQL -osaaminen katsotaan eduksi.

– Kokemusta ja osaamista Office 365 ympäristöstä. Teams, SharePoint ja Power Platform-osaaminen katsotaan eduksi.

– Kokemusta valmistavan teollisuuden prosesseista

– Ennakkoluulotonta ja uudistumishakuista asennetta tietojärjestelmien ja toimintatapojen kehittämiseen.

– Vastuun kantoa ja omistajuuden ottoa, oma-aloitteisuutta, palvelualttiutta ja toimeen tarttumista.

– Erittäin hyviä sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja.

– Hyviä itsensä johtamisen taitoja, hyvää paineensieto- ja organisointikykyä.

– Suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista hallintaa

Lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa AMK- tai yliopisto- tutkintoa tai muuta niihin verrattavaa koulutusta sekä menestyksekästä näyttöä tietojärjestelmien soveltamisesta käytäntöön.

Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia *).

Lisätietoja tehtävästä: Laatu- ja kehityspäällikkö Mirva Liukko, p. 040 557 5720, vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä 20.10. klo 14-15 ja 28.10. klo 11-12.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan #valiojengi ’in! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

(*European organisation Sustainable Brand Index)

Lisätietoja meistä www.valio.fi or www.valio.com

Hakusanat: työpaikat Suonenjoki, työpaikat Kuopio, työpaikat Savo, työpaikat IT