Tuotantoassistentti, Jyväskylä

Tule työkaveriksi meille, kehittyvään ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Haemme tuotantoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän tehtaalle. Olet tärkeässä roolissa tukemassa tehtaan johtoryhmää ja esihenkilöitä sekä vastaamassa päivittäisten asioiden sujuvuudesta ja koordinoinnista. 

Tuotantoassistenttina pääset tekemään sisäistä viestintää tehtaan eri kanaviin, tukenasi Valion viestinnän ammattilaiset. Hoidat sujuvasti kokous-, tapahtuma- ja matkajärjestelyt sekä avustat esitysmateriaalien ja tuotantoamme tukevien raporttien laatimisessa.

Monipuolisuutta tehtäviisi tuovat avustavat taloushallinnon tehtävät (mm. laskujen tiliöinti ja tarkastus), kulunvalvontajärjestelmän käyttö- ja ylläpitotehtävät sekä koulutusrekisterin ylläpito. Lisäksi huolehdit työvaatehuollon käytännön toimivuudesta ja toimit yhdyshenkilönä aloiteasioissa ja puhelinhankinnoissa. Hoidat myös joustavasti eteen tulevia vaihteleviakin tehtäviä. 

Olet etsimämme henkilö, jos

– olet oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen, pystyt organisoimaan ja priorisoimaan työtäsi nopeasti muuttuvissa tilanteissa positiivisella ja ripeällä otteella

– olet järjestelmällinen, tarkka, sinnikäs ja kykenet hahmottamaan isoja kokonaisuuksia sekä tiivistämään ja raportoimaan asioita

– omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja teet mielelläsi yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa

– olet taitava organisoija ja innokas kehittämään työtäsi ja oppimaan uutta, viihdyt myös rutiiniluontoisissa tehtävissä 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. merkonomi, assistentti, tradenomi) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Hallitset hyvin toimisto-ohjelmat (esim. Word ja Excel) ja omaksut uusia järjestelmiä vaivattomasti. Sinulta löytyy kokemusta eri järjestelmien käytöstä ja niiden hyödyntämisestä raportoinnissa (esim. SAP, Mepco, VIM, Flexim tai vastaavat järjestelmät). Tehtävän palkkaus määräytyy Pro/Elpan mukaisesti.

Sinulle tarjoamme kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Olemme ylpeitä lämpimästä ja kannustavasta työkulttuuristamme. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esihenkilösi ja kollegasi. Tärkeänä verkostonasi ovat myös muut assistentit Valion eri toimipaikoilta. Tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja: Mikäli haluat tietää tehtävästä lisää, soita tehtaanjohtaja Heikki Koskiselle puh. 050 3841 443 / 14.12 klo 11-12, 16.12 klo 8-9 tai 17.12 klo 10-11. 

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 19.12.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 170 miljoonaa litraa maitoa. Varasto vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden käsittelystä jakelualueellemme asiakkaille Keskisen-Suomen alueelle, ulottuen länsirannikolta itärajalle saakka. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista. Lisätietoa Valiosta löydät osoitteesta www.valio.fi.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Jyväskylä, työpaikat Keski-Suomi, assistentti, tradenomi, merkonomi