Tuotantopäällikkö, Äänekoski

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Tule työkaveriksi meille! Haemme nyt Äänekosken tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen tuotantopäällikköä

Vastuullasi on juustoprosessin turvallisuus, tuotelaatu ja kustannustehokas tuotanto sekä suorituksemme jatkuva parantaminen. Osallistut tuotannon operatiivisen johtamisen lisäksi myös henkilöstön toimintatapojen kehittämiseen sekä Äänekosken tuotantoprosessin toiminnan kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu esihenkilönä toimiminen esihenkilö- ja asiantuntijatehtävissä toimiville 4 henkilölle. Koko tuotantoprosessin henkilömäärä on n. 50. Tuotantopäällikkönä kuulut tehtaamme johtoryhmään ja raportoi suoraan tehtaanjohtajalle. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Verkostoituminen on vahvuutesi. Lisäksi sinulla tulee olla näyttöä ja kokemusta tuotannon tuloksellisesta johtamisesta tehdasympäristössä. Elintarviketeollisuuden kokemus on välttämätöntä. 

Esihenkilönä olet positiivinen sekä kannustava ja viet asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Työskentelytapasi on systemaattinen ja ennalta suunnitteleva. Kykenet myös toimimaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Sisäistät vahvasti jatkuvan parantamisen periaatteet laatutyökaluja hyödyntäen. Englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän innostuneessa ja kehittyvässä työyhteisössä sekä kansainvälisesti kasvavan, tulevaisuuteen innokkaasti katsovan ja suomalaisten rakastaman ruokatalon mahdollisuudet. Töissä Valiolla meitä yhdistää halu tehdä töitä paremman elämän palveluksessa. Jokaisen valiolaisen työpanos on tärkeä. Panostamme esihenkilöiden osaamiseen, ihmisläheiseen johtamiseen ja tiimien yhteistyön kehittämiseen. Haluamme, että jokaisella valiolaisella on selkeä ymmärrys omasta tehtävästään ja tavoitteistaan, sekä mahdollisuus vaikuttaa omaan työhönsä ja osaamiseensa.

Kiinnitämme huomiota muun muassa työntekijöiden hyvinvointiin ja sitoutumiseen työssä sekä työturvallisuuteen erilaisilla mittareilla. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen yrityksen henkilöstöedut. Suomalaiset valitsivat Valion kahdeksatta kertaa Suomen vastuullisimmaksi brändiksi. Tästä tunnustuksesta olemme vilpittömän kiitollisia *).

Lisätietoja tehtävästä: tehtaanjohtaja Marko Palosaari, arkisin klo 16-17 välisenä aikana, puh. 010 3816500.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 17.10.2021 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Valio Oy Äänekosken tehdas valmistaa AURA – sinihomejuustoja ja salaattijuustoja n. 2,2 miljoonaa kiloa vuodessa. Lisäksi valmistamme muiden Valion toimipaikkojen käyttöön erilaisia tiivisteitä ja herajalosteita. Tehdas työllistää noin 80 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Valio Äänekosken tehdas on johtava sinihomejuuston valmistaja Suomessa. Kaikki Valion tehtaat ovat savuttomia.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät. 

(*European organisation Sustainable Brand Index)

Hakusanat: työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Äänekoski, elintarviketeollisuus, tuotanto, prosessiteollisuus