Tuotantopäällikkö, juustoprosessi, Lapinlahti

Tule töihin Valiojengiin!  Haemme Lapinlahden tehtaalle vakinaiseen työsuhteeseen juustojen tuotantopäällikköä nykyisen tuotantopäällikön siirtyessä toiseen tehtävään tehtaamme johtoryhmän sisällä. 

Vastuullasi on juustoprosessin turvallinen, laadukas ja kustannustehokas tuotanto sekä suorituksemme jatkuva parantaminen. Osallistut tuotannon operatiivisen johtamisen lisäksi myös henkilöstön toimintatapojen kehittämiseen, sekä Lapinlahden juustoprosessin toiminnan kehittämiseen. Tehtäviin kuuluu esimiehenä toimiminen esimies ja asiantuntijatehtävissä toimiville 7 henkilölle. Koko juustoprosessin henkilömäärä on n. 100 henkilöä. Tuotantopäällikkö kuuluu Lapinlahden tehtaan johtoryhmään ja raportoi suoraan tehtaanjohtajalle. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot. Verkostoituminen on vahvuutesi. Lisäksi sinulla tulee olla näyttöä ja kokemusta tuotannon tuloksellisesta johtamisesta tehdasympäristössä. Elintarviketeollisuuden kokemus on välttämätöntä.
 
Esimiehenä olet positiivinen sekä kannustava ja viet asioita oma-aloitteisesti sekä määrätietoisesti eteenpäin. Työskentelytapasi on systemaattinen ja ennalta suunnitteleva. Kykenet myös toimimaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Sisäistät vahvasti jatkuvan parantamisen periaatteet laatutyökaluja hyödyntäen. Englannin kielen taitosi tulee olla sujuvaa ja käytännössä testattua. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän innostuneessa ja kehittyvässä työyhteisössä. Kun aloitat meillä saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Valio on arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Lisätietoja tehtävästä antaa investointipäällikkö Raimo Vehkoja (10.9., 16.9., tai 23.9. klo 16-17 välisenä aikana) /puh. 010 3815321 tai tehtaanjohtaja Piia Pajarinen (9.9. klo 16-17, 17.9. klo 15-16 tai 20.9. klo 13-14 välisenä aikana) /puh. 010 3812224.

Hakemukset pyydämme lähettämään viimeistään 25.9.2019 mennessä hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Valio Oy Lapinlahti on yksi Valion moderneimmista tehdasalueista. Tehtaaseen kuuluu Suomen suurin juustola, sekä kolme jauhetehdasta. Lapinlahden tehdas valmistaa teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita yli 40 miljoonaa kiloa vuodessa, sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. 75 % tehtaan tuotannosta lähtee vientiin ympäri maailmaa ja tehtaallamme vierailee ulkomaisia asiakkaita tai laitetoimittajien edustajia lähes viikoittain. Toimipaikkamme on voimakkaassa kasvussa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Kaikki Valion tehtaat ovat savuttomia.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.