Tuotepakkaaja, Lapinlahti

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Lisätietoa meistä: https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/lapinlahdelta-lastenruokaa-maailmalle/

Haemme juustotuotantoon tuotepakkaajaa vakituiseen työsuhteeseen Edam-pakkaustiimiin. Tuotepakkaajana tehtäviisi kuuluvat pakkauskoneiden käyttö ja hallinta, juuston laadunhallinta ja raportointi. Työ on 3-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos 

– sinulla on positiivinen perusasenne työhön ja oppimiseen

– olet vastuullinen, oma-aloitteinen ja sinulla on ennakoiva asenne asioiden hoitamiseen

– olet hyvä tiimityöskentelijä, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn 

– sinulla kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin 

Lisäksi arvostamme mekaniikka-, automaatio- tai sähkötekniikan perusosaamista, tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Excel, Word) sekä hygieniapassia ja työkokemusta elintarviketuotannossa.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä: Tuotantovastaava Matti Paavola, arkisin klo 13-14/ p. 050 3983345.

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 7.8.2022 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa porukassamme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa ja tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Viennissä olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yritys. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Tarjoamme ison talon eväät ja viisauden jokaiselle valiojengiläiselle, sillä meillä on tilaa kasvaa ja kehittyä osana arvostettujen ammattilaisten yhteisöä.

Hakusanat: työpaikat Savo, työpaikat Pohjois-Savo, työpaikat Lapinlahti, työpaikat Iisalmi, työpaikat Kuopio, teollisuus, elintarviketeollisuus, elintarvikeala, pakkaus