Tuotepakkaaja, Lapinlahti

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Etsimme nyt tuotepakkaajaa juustotuotantoon Edam-pakkaustiimiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa.

Tehtäviisi kuuluvat:
– pakkausprosessimme sujuvuudesta huolehtiminen yhdessä tiimin kanssa
– juuston laadunhallinta raaka-aineiden, tuotteiden ja prosessien osalta sekä poikkeamiin reagointi
– raportointi

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:
– positiivinen perusasenne työhön ja oppimiseen
– vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja ennakoivaa asennetta asioiden hoitamiseen
– tiimityöskentelytaitoja ja myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn
– muutosvalmiutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin

Lisäksi arvostamme mekaniikka-, automaatio- tai sähkötekniikan perusosaamista, tietoteknistä osaamista (SAP, MMC, Excel, Word) sekä hygieniapassia ja työkokemusta elintarviketuotannossa.
Työ on 3-vuorotyötä, sisältäen myös viikonlopputyötä. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Matti Paavola, puh. 050 398 3345 vastaa mielellään kysymyksiisi 17.3.2020 alkaen klo 12 – 14 ja kertoo lisää avoinna olevista tehtävistä.

Hakemukset: odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 27.3.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Valio Oy Lapinlahden tehdas sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Lapinlahden keskustan tuntumassa hyvien liikenneyhteyksien varrella Kuopion ja Iisalmen välillä. Valmistamme teollisuuden raaka-aineeksi maito- ja herajauheita sekä kuluttajapakattuja maito- ja lastenruokajauheita noin 35 miljoonaa kiloa vuodessa sekä Edam- ja Emmental tyyppisiä juustoja noin 23 miljoonaa kiloa. Tehdas työllistää noin 280 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä. Lisätietoa meistä: www.valio.fi