Tuotepakkaajia (joulusesonki), Äänekoski

Herkullisen juuston valmistaminen vaatii vahvaa osaamista, innovatiivisuutta ja perinteitä. Tätä kaikkea on Valion Äänekosken juustolassa – siellä mistä klassikkojuusto Valio AURA® aloittaa matkansa suomalaisten ruokapöytiin. Valmistamme myös kreikkalaistyyppiset Valio Eila® salaattijuustot sekä erilaisia maito- ja herapohjaisia puolivalmisteita. Tehdas työllistää n. 75 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Haemme nyt Äänekosken tehtaallemme tuotepakkaajia työskentelemään tehtaan AURA pakkaustiimissä joulusesongin ajaksi. Työsuhteet ovat määräaikaisia, kestoiltaan noin kaksi kuukautta (loka-joulukuussa). Kyseessä on jatkuva 2-vuorotyö, myös viikonloppuisin. 

Tuotepakkaajana tehtäviisi kuuluvat:
– Pakkauskoneiden käyttö
– AURA -juuston palapakkaus ja jälkipakkaus
– AURA -murun pakkaus
– Kokonaisen AURA -juuston käärintä ja vahaus

Odotamme sinulta:
– joustavaa ja vastuullista asennetta työhön
– innokasta asennetta ja tiimityöskentelytaitoja
– hygieniapassia
– 18 v. ikää
Kokemus työstä elintarviketuotannossa katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä: tuotantovastaava Leea Alakotila kertoo mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella numeroon 050 3987623, haun aikana arkisin klo 13-14.

Hakemukset: Odotamme innokkaasti apujoukkoja joulusesonkiin ja täytämme tehtäviä jo hakuprosessin aikana. Laitathan siis hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.  

Hakusanat: työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Äänekoski, työpaikat elintarvikeala