Tuotepakkaajia, Seinäjoki, määräaikainen

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Tule työkaveriksi meille, tärkeäksi osaksi tiimiämme! Haemme nyt tuotepakkaajia määräaikaisiin pakkaustehtäviin Seinäjoen tehtaalle. Työsuhteet alkavat marras/joulukuussa 2020 sekä tammikuussa 2021 ja päättyvät porrastetusti vuoden 2021 aikana. Tuotepakkaajan tärkein tehtävä on huolehtia tuotantolinjojen toimivuudesta sekä varmistaa laadukkaiden tuotteiden valmistuminen asiakkaille.

Palkkaus tapahtuu SEL:n työehtosopimuksen mukaan. Työaika on pääsääntöisesti jakso- tai kaksivuorotyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– tiimityöskentelykykyä ja kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn

– joustavaa ja vastuullista asennetta työhön

– kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa sekä tulevaisuudessa mahdollisesti kartuttaa osaamista eri tiimeissä

– halukkuutta oppia moniosaajaksi

Lisäksi arvostamme seuraavia asioita:

– meijeri-, elintarvike- tai teknisenalan peruskoulutusta 

– kokemusta elintarviketeollisuuden pakkaamisesta tai varastotyöstä

– PC:n käytön perusteiden ja perusohjelmien hallinta

Valio katsoo tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissaan, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja työkaverisi Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antavat tuotantovastaavat Emmi Kiili p. 050 3982876, Lauri Palmu p. 050 3841170 ja Mari Vilén p. 050 3840781. Soittoaika tiistaina 20.10. klo 12-14. 

Hakemukset: Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 31.10.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita, kuten rahka ja raejuusto. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta, Seinäjoella työskentelee n. 360 valiolaista.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.    

Hakusanat: työpaikat Seinäjoki, työpaikat Pohjanmaa, työpaikat elintarvikeala, työpaikat tuotanto