Tuotevalmistaja, Joensuu, määräaikainen

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Etsimme nyt tuotevalmistajaa tiimiimme kypsytettyjen juustojen valmistusprosessiin määräaikaiseen työsuhteeseen 12.10.2020 – 30.9.2021 väliseksi ajaksi

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Meillä pääset tekemään ruoantuotannosta vastuullisempaa koko tuotantoketjussa – pellolta ruokapöytään.

Tehtävässäsi tulet:

– varmistamaan, että valmistus- ja pakkausprosessimme sujuu hyvin yhdessä tiimin kanssa 

– huolehtimaan vastuualueesi tilanneraportoinnista

– tekemään laaduntarkkailua raaka-aineiden, tuotteiden ja prosessien osalta sekä reagoimaan poikkeamiin

– huolehtimaan päivittäisistä prosessipesuista ja pintapesuista puhdistusohjelmien mukaisesti

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

– Elintarvikealan tai teknisen alan koulutusta tai työkokemusta meijeri- tai elintarvikealasta

– Hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä joustavuutta 

– Oppimis- ja muutoksenhallintakykyä sekä positiivista asennetta

-Hygieniaosaamista

Lisäksi arvostamme:

– AMK tason koulutusta

– Englannin kielen taitoa

– Oma-aloitteisuutta sekä vastuullista otetta työtehtäviin

– Tietoteknistä osaamista (mm. Siemens PCS7, SAP, MMC, Excel, Word)

– Kokemusta juuston valmistusprosessista 

Tehtävässä noudatettava työehtosopimus ja palkkaus on MVL/Meipaken mukainen. Työ on fyysisesti kuormittavaa keskeytymätöntä 3-vuorotyötä.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja: tuotantovastaava Hannu Tiilikainen puh. 050 384 2705. Kerron sinulle mielelläni avoinna olevasta tehtävästä, voit soitella: ti 22.9 – pe 25.9. klo 14-15 välisenä aikana.   

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 30.09.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Lisätietoa valiojengistämme: #valiojengi ja www.valio.fi  

Hakusanat: työpaikat Pohjois-Karjala, työpaikat Joensuu, työpaikat elintarvikeala