Tuotevalmistaja, Seinäjoki, määräaikainen

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISTA

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Haemme nyt tuotevalmistajaa määräaikaiseen tuotannon valmistustehtävään rahkaprosessiin. Työsuhde alkaa sovittaessa ja päättyy 31.9.2021. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Meillä pääset tekemään ruoantuotannosta vastuullisempaa koko tuotantoketjussa – pellolta ruokapöytään.

Sinulta edellytämme:

– Meijerialan koulutusta (meijeristi tai meijeriteknikko) tai elintarvikealan AMK-tutkintoa

– Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön

– Hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Aktiivista ja positiivista asennetta

– Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa 

Noudatettava työehtosopimus: MVL, palkkaus Meipaken mukaan.

Lisätietoja: Tuotantovastaava Sebastian Hirvonen p. 050 3981173 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä 20.10. klo 12-14.

Hakemukset: Haethan pian, viimeistään 31.10.2020 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita kuten rahkoja, vanukkaita sekä raejuustoja. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta ja Seinäjoella työskentelee n. 380 valiolaista.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Pohjanmaa, työpaikat Seinäjoki, työpaikat elintarvikeala, työpaikat tuotanto