Tuotevalmistaja, Seinäjoki, vakituinen (2) ja määräaikainen (1)

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISIA 

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Etsimme nyt uusia elintarvikealan ammattilaisia tuotevalmistajaksi tiimiimme. Seinäjoen tehdas hakee kahta tuotevalmistajaa vakituiseen työsuhteeseen ja yhtä tuotevalmistajaa puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen työskentelemään suodatus- ja raejuustotiimissä. 

Pääset tekemään monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. 

Sinulta edellytämme:

– Meijerialan koulutusta (meijeristi tai meijeriteknikko) tai elintarvikealan AMK-tutkintoa

– Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön

– Hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Reippautta, halua oppia uutta sekä positiivista asennetta

Eduksi katsomme:

– Kokemus erityisesti meijeriteollisuuden suodatusprosessista 

– Kokemus elintarviketeollisuuden valvomotyöskentelystä

– SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus

Noudatettava työehtosopimus on MVL, palkkaus Meipaken mukaan. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantovastaava Satu Piirto, puh. 050 384 0799 /To 10.6 klo 13-15, Ti 15.6 klo 12-17, To 17.6 klo 13-15.

Hakemuksen pyydämme jättämään mahdollisimman pian, viimeistään 20.6.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita, kuten rahka ja raejuusto. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta, Seinäjoella työskentelee n. 360 valiolaista. 

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

 

Hakusanat: työpaikat Seinäjoki, työpaikat Pohjanmaa, työpaikat elintarvikeala, meijeristi, meijeriteknikko, työpaikat tuotanto