Tuotevalmistajia, Seinäjoki, määräaikainen

ETSIMME VALIOJENGIIMME ELINTARVIKEALAN AMMATTILAISIA 

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. 

Olisitko sinä sopiva lisä valiojengiimme? Haemme tuotevalmistajia määräaikaisiin tuotannon valmistustehtäviin alkaen 1.2.2021 ja jatkuen porrastetusti loppuvuoden ajalle tuore- sekä jauheosastoille. Työ on pääsääntöisesti kolmivuorotyötä.

Sinulta edellytämme:

– Meijerialan koulutusta (meijeristi tai meijeriteknikko) tai elintarvikealan AMK-tutkintoa

– Joustavaa ja vastuullista asennetta työhön

– Hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn

– Aktiivista ja positiivista asennetta

– Kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa 

Noudatettava työehtosopimus: MVL, palkkaus Meipaken mukaan.

Työ on monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa. Meillä pääset tekemään ruoantuotannosta vastuullisempaa koko tuotantoketjussa – pellolta ruokapöytään.

Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit tehdä mielenkiintoista sekä merkityksellistä työtä. Meille on tärkeää, että Valiolla työskentely on turvallista, ja että työvälineemme ovat moderneja ja toimivia. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi, jossa sinua tukevat esimies ja kollegasi. Katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissamme. Meillä voit kehittää omaa osaamistasi koko #valiojengin tukemana.

Lisätietoja: Tuotantovastaavat Sebastian Hirvonen 050 3981173 ja Tuomas Latvala 050 3842712 kertovat sinulle mielellään lisää tehtävistä 19.1.2021 klo 12-14.

Hakemukset: Haethan pian, viimeistään 24.01.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Seinäjoen tehdas on moderni jauheita, rasvoja ja tuoretuotteita valmistava tehdas, jossa valmistetaan Valio Voi, Valio Oivariini® ja Valio KevytLevi® sekä tuoretuotteita kuten rahkoja, vanukkaita sekä raejuustoja. Maito kerätään noin 1 000 maitotilalta ja Seinäjoella työskentelee n. 380 valiolaista.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Lisätietoa valiojengistämme: #valiojengi ja www.valio.fi  

Hakusanat: työpaikat Seinäjoki, työpaikat Pohjanmaa, työpaikat tuotanto, työpaikat elintarvikeala, meijeristi