Valmistuksenohjaaja, Lapinlahti

MAISTUISIKO TYÖ NÄISSÄ MAISEMISSA LAPINLAHDELLA?  Matka meille taittuu näppärästi myös Iisalmelta tai Kuopiosta käsin.

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, meillä on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Olemme toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin. Lapinlahden tehtaalla valmistetaan maukkaita juustoja ja laadukkaita maito- ja herapohjaisia jauhetuotteita sekä koti- että ulkomaisille markkinoille. Nykyään koko toimipaikan tuotannosta 75 % lähtee vientiin. Kurkkaa kuulumisia tehtaalta: https://www.valio.fi/yritys/artikkelit/lapinlahdelta-lastenruokaa-maailmalle/

Nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan tehtaassa, mahtavassa työporukassa sekä mielenkiintoisten tehtävien parissa!

Haemme jauhetuotantoon valmistuksenohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Valmistuksenohjaajana pääset tekemään monipuolisia tehtäviä L2-säkityksen toiminnoissa. Työ on keskeytymätöntä kaksivuorotyötä. 

Työskentely L2 säkitystiimissä edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, hyvää fyysistä kuntoa ja mahdollisuutta tehdä kaksivuorotyötä. Lisäksi on tärkeää, että sinulta löytyy jämäkkä ja vastuullinen ote työhön sekä olet oma-aloitteinen.

Tehtäviisi kuuluu:

– Säkityslinjan itsenäinen käyttö 

– Näytteenotto tuotteista hygieenisesti, laatusuunnitelmien mukaisesti 

– Nettopainojen optimointi

– Laatujärjestelmän noudattaminen

– Yleinen siisteys, järjestys ja hygienia

– MMC ja SAP hallinta

– Vastapainotrukilla työskentely

Sinulta odotamme:

– SAP :in ja tehdastietojärjestelmien tuntemusta 

– Hygieniapassia sekä työturvallisuuskorttia 

– Trukkikorttia

– Tietotekniikan perusosaamista

Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Valiolla katsomme tulevaisuuteen kaikissa toiminnoissa, siksi tuemme aktiivisesti työssä kehittymistä, kasvua ja kouluttautumista. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi tekemällä merkityksellistä työtä. 

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja työkaverisi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantovastaava Pekka Karvonen, puh. 044 3419 154.

Hakuohjeet: käsittelemme hakemuksia ja hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 28.11.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat Savo, työpaikat Kuopio, työpaikat Lapinlahti, työpaikat Iisalmi, elintarvikeala, tuotanto, teollisuus, elintarviketeollisuus