Valmistuksenohjaajia, Joensuu, vakituisia ja määräaikaisia

 

Tule työkaveriksi meille! Haemme Joensuuhun valmistuksenohjaajia jauheen valmistusprosessiin. Olet arvostettu osa yhteisöä, jossa töitä tehdään lämpimässä ja kannustavassa hengessä. Pääset tekemään monipuolista ja kiinnostavaa elintarvikealan työtä, jossa työsi kädenjälki näkyy Valion laadukkaissa, vastuullisesti tuotetuissa tuotteissa.

Työsuhteita on sekä toistaiseksi voimassa olevia että määräaikaisia (noin 12-18 kk)

Haemme ensisijaisesti hyviä tyyppejä, joilla on asenne kohdallaan. Arvostamme mm:
– Erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaitoja, joustavuutta, oppimis- ja muutoskykyä sekä positiivista asennetta
– Oma-aloitteisuutta sekä vastuullista otetta työtehtäviin
– Meijeri- tai elintarvikealan peruskoulutusta tai muuta vastaavaa ammatillista koulutusta tai työkokemusta teollisuuden työtehtävistä
– Hygieniaosaamista
– Trukkikorttia

Valmistuksenohjaajana tehtäviisi kuuluvat mm. jauheiden säkitystyöt, tuotantolaitteiden ja -tilojen pesut sekä tuotantoon liittyvät valmistelu- ja lopetustehtävät. Työ on fyysisesti kuormittavaa keskeytymätöntä 3-vuorotyötä. Noudatettava työehtosopimus on SEL ja palkkaus on työehtosopimuksen mukainen. 

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Tarjoamme vastuullisen tehtäväkokonaisuuden koko ajan kehittyvässä työympäristössä sekä ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Ennen työsuhteen alkua valittujen henkilöiden on osoitettava terveydellinen soveltuvuutensa haettuun tehtävään.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-15 välisenä aikana tuotantovastaava Jaana Kosonen 050-3840328.

Hakemukset pyydämme lähettämään mahdollisimman pian, viimeistään 20.9.2020 mennessä hakulinkin kautta.