Valmistuksenohjaajia (varasto ja pakkaamo), Joensuu (vakituisia ja määräaikaisia)

Tule töihin mukavaan #valiojengi ’iin! Haemme Joensuun tehtaalle valmistuksenohjaajia vakituisiin työsuhteisiin sekä lisäksi määräaikaisiin työsuhteisiin loppuvuoden valmistussesonkiin. Työtehtävät ovat fyysisesti kuormittavaa vuorotyötä varastointi- ja pakkaustehtävissä. Työtehtävät edellyttävät valmiutta työskennellä myös viikonloppuisin. Palkkaus on SEL:n työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteet alkavat viimeistään lokakuun 2019 aikana, mutta osan tehtävistä täytämme mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta:

– Elintarvike-, logistiikka- tai teknisenalan koulutusta ja/tai työkokemusta teollisuuden pakkaus- ja varastointi tehtävistä
– Hyvää hygieniaosaamista ja toimintatapoja
– Joustavaa, vastuullista ja positiivista asennetta työhön
– Oma-aloitteisuutta ja kykyä tehdä työtä itsenäisesti sekä tiimissä
– Muutosvalmiutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tuotantotarpeisiin
– Tietotekniikan perusosaamista (esim. Office-, SAP- ja MMC- järjestelmän tuntemus)

Trukkikortti ja kuorma-auto/rekkakortti katsotaan eduksi varastoinnin tehtäviin

Ennen työsuhteen alkua valitun henkilön on osoitettava terveydellinen soveltuvuutensa haettuun tehtävään.

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Hakemukset: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 23.8.2019 mennessä, hakulinkin kautta. 

Lisätietoja: Pakkaamon työtehtävistä antaa tuotantovastaava Tuomas Hakkarainen puh. 050 398 8228 ja varaston työtehtävistä varastovastaava Antti Pasanen puh. 050 398 7527. Soittoajat 13.8, 15.8 ja 20.8 klo 12-13. 

Valio Oy Joensuun tehdas valmistaa ja pakkaa juustoja yli 25 miljoonaa kiloa vuodessa sekä valmistaa erilaisia maito- ja herapohjaisia tiivisteitä ja jauheita. Tehtaan vuotuinen liikevaihto on n.150 M€. Tehdas työllistää hieman alle 200 henkilöä erilaisissa tuotannon ja kunnossapidon tehtävissä.

 

hakusanat: valmistuksenohjaaja, työpaikat Joensuu, elintarviketyöntekijä, elintarvikeala, logistiikka, varasto, pakkaus, varastointi