Varastotyöntekijöitä, Jyväskylä, määräaikainen

Valio on alallamme arvostettu ja innovatiivinen ruokatalo, jossa on lämmin ja kannustava yrityskulttuuri. Tuotteitamme myydään jo 60 maassa. Valio on toimiva työpaikka, jossa viihdytään hyvin.

Tule työkaveriksi meille! Haemme eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin varastotyöntekijöitä tuotevaraston eri tehtäviin. Työ on ilta – ja yö painotteista epäsäännöllistä jaksotyötä.

Työssä menestyminen edellyttää:
 – logistiikan perusprosessien ymmärtämystä
 – ahkeruutta ja tarkkuutta
 – soveltuvuutta vuorotyöhön ja viikonlopputyöskentelyyn sekä hyvää fyysistä kuntoa
 – joustavaa ja vastuullista asennetta työhön
 – hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 – tietotekniikan perusosaamista

Hakijalle eduksi lasketaan aiempi kokemus varastotöistä, logistiikka – alan koulutus sekä todistukset hygieniaosaamisesta ja työturvallisuuskoulutuksesta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Olet tärkeä osa laadukasta jakeluprosessiamme. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja työkaverisi. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut.

Työpaikat täytetään joustavasti loppuvuoden 2021 aikana tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja: Resurssisuunnittelija Marja – Liisa Riikonen, puh. 050 398 1239, kertoo sinulle mielellään lisää tehtävistä. Voit soitella hakuaikana ke klo 12.00–13.00.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 1.12.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Oy Jyväskylän meijeri on maitojen, kermojen, piimien ja erikoismaitojen valmistukseen keskittynyt tuotantolaitos. Meijeri ottaa vastaan vuodessa noin 170 miljoonaa litraa maitoa. Varasto vastaa Valion tuotteiden ja lähes neljänkymmenen jakeluyhteistyökumppanin tuotteiden käsittelystä jakelualueellemme asiakkaille Keskisen-Suomen alueelle, ulottuen länsirannikolta itärajalle saakka. Jyväskylässä työskentelee noin 300 valiolaista. Lisätietoa Valiosta löydät osoitteesta www.valio.fi.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: työpaikat varasto, työpaikat logistiikka, varastotyöntekijä, logistiikkatyöntekijä, työpaikat Keski-Suomi, työpaikat Jyväskylä