Varastotyöntekijöitä, Riihimäki, määräaikainen

Tule töihin Valiojengiin, logistiikka osaajalle nyt tarjolla upea tilaisuus päästä työskentelemään huippuluokan meijerin varasto- ja kuljetusprosessissa. Haemme nyt eripituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin varastotyöntekijöitä keräily-, yhdistely- ja muihin varastotehtäviin. Työ on ilta- ja yö painotteista jaksotyötä. 

Odotamme sinulta:

– varasto- ja kuljetusprosessien ymmärtämystä

– tarkkuutta sekä oma-aloitteista ja aktiivista otetta työtehtäviin

– hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, teet työtä positiivisella asenteella

– soveltuvuutta vuorotyöhön sekä viikonlopputyöskentelyyn

Hakijalle eduksi lasketaan aiempi kokemus varastotöistä sekä todistukset hygieniaosaamisesta ja työturvallisuuskoulutuksesta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa ja kehittyvässä työyhteisössä. Olet tärkeä osa laadukasta jakeluprosessiamme. Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö. Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja työkaverisi. Olemme arvostettu työnantaja, jonka palveluksessa voit kehittää omaa osaamistasi. Saat myös käyttöösi suuren suomalaisen elintarvikealan yrityksen henkilöstöedut. 

Paikat pyritään täyttämään loppuvuoden 2021 aikana. Palkkaus SEL:n työehtosopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä: resurssisuunnittelija Aleksi Rautiainen puh. 050 384 0207 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä, voit soitella haun aikana: ti klo 9-10.00 sekä ke klo 13-14.00.

Hakuohjeet: Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan pian, viimeistään 14.11.2021 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Riihimäen meijerissä työskentelee noin 400 valiolaista. Riihimäellä valmistetaan mm. Valio maitoja, Valio Arki maitojuomia, Valio piimää ja kermaa, Valio Luomu™ maitoja, Valiojogurtti® jogurtteja, Valio A+™ jogurtteja, Valio Play® jogurttia sekä Valio Oddlygood® -kauragurtteja. Toimipaikalla toimii myös Etelä-Suomen alueen jakeluvarasto. Välipalatehtaamme Riihimäen Herajoella on sekä ympäristöystävällisyydeltään, että tuotantoteknologialtaan huippuluokan meijeri.

Me valiolaiset teemme töitä paremman elämän palveluksessa. Innovatiivisessa yhteisössämme kehitetään ja valmistetaan ravitsevia ja rakastettuja elintarvikkeita. Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta tuotteemme tunnetaan jo 60 maassa. Vienniltämme olemme Suomen merkittävin ruokatalo. Vaalimme työssämme vastuullisuutta, ja yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on tehdä maidontuotannostamme hiilineutraalia vuoteen 2035 mennessä.

Olemme kotimaisten maitotilayrittäjien omistama yhtiö. Valiolla on töissä yli 4 000 eri alojen ammattilaista ympäri maailmaa, meijeristeistä insinööreihin ja myynnin osaajiin. Meille on tärkeää, että jokainen valiojengiläinen pääsee kehittymään työssään ja saa siihen parhaat eväät.

Hakusanat: Riihimäki, Häme, Kanta-Häme, varastotyö, varastotyöntekijä, logistiikka, logistiikkatyöntekijä