Instru optiikka Oy

Kesätyö / Myyjä 22,5h/vko Instrumentarium ja Nissen Tornio

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 04.04.2023, 10:00
  • Suljettu 17.04.2023, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesätyö / Myyjä 22,5h/vko Instrumentarium ja Nissen Tornio

Tule kesätöihin Tornion Instrumentariumille ja Nissenille!

Hei myyjä, näytä vahvuutesi

Meillä myyjänä pääset yhteistyössä optometristien kanssa valitsemaan asiakkaillemme parhaiten sopivat näkemisen ratkaisut laajasta palveluvalikoimastamme. Huolehdit kokonaisvaltaisesti asiakkaistamme ja varmistat omalla toiminnallasi onnistuneen asiakaskokemuksen. Työskentelet yhdessä tiimisi kanssa laadukkaiden ja trendikkäiden tuotteiden parissa. Toivomme kokemusta myyntityöstä, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio – näytäthän sen jo hakemuksessasi. 

Lähde markkinajohtajan matkaan 

Nissen ja Instrumentarium ovat osa Instru Optiikkaa, joka on toiminut näönhuollon edelläkävijänä jo yli 120 vuotta. Markkinajohtajana tarjoamme sinulle ja asiakkaillemme uusinta uutta niin tyyliin kuin silmäterveyteen liittyen. Osana tiimiämme sinä ja läheisesi saatte loistavat alennukset tuotteistamme ja palveluistamme. Lisäksi käytössäsi on erinomaiset henkilökuntaedut, kuten kattava työterveyshuolto. Toivomme sinun tuovan mukanasi aitoa intoa ja kiinnostusta asiantuntevaan myyntityöhön. 

Sovit huipputiimiimme, kun

  • Nautit tavoitteellisesta myyntityöstä ja asiakkaiden odotusten ylittämisestä
  • Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jolla hymy ei hyydy vilkkaampinakaan päivinä
  • Haluat oppia uutta optisesta alasta, kehyksistä ja linsseistä
  • Rakastat tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita
  • Omaat positiivisen asenteen – tiivis yhteistyö ja toistemme innostaminen ovat meille tärkeitä arvoja

Kesätyö sijoittuu ajalle 22.5. – 30.7.2023, työaika on 22,5 h/viikko ja työssäkäyntialue Kemi-Tornio.  Olethan valmis työskentelemään liikkeiden kaikkina aukioloaikoina. Voit ilmoittaa työskentelyaikatoiveesi hakemustekstissä.

Palkkaus pohjautuu kaupan alan TESiin, jolloin palkkaan vaikuttaa mm. aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä. Voit ilmoittaa toiveesi työskentelyajasta ja työtunneista hakemustekstissä.

Oletko tiimimme uusin jäsen? Haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemus urasivuillamme www.instruoptiikka.fi/tyopaikat viimeistään 5.3.2023.

Osaamisalue: