Wirestaff Oy

Reippaita ja oppimishaluisia tuotantotyöntekijöitä

  • Sijainti
  • Julkaistu 15.12.2022, 10:00
  • Suljettu 31.12.2022, 23:59

Reippaita ja oppimishaluisia tuotantotyöntekijöitä

Etsimme asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijöitä lähtökohtaisesti pitkiin työsuhteisiin.

Se, että olet kokeneempi tai kokemattomampi työntekijä ei näyttele pääosaa. Työtä tehdään käsillä, joten tehtävät edellyttävät kuitenkin hieman sorminäppäryyttä ja toiveissa olisikin, että perus työkalut pysyisivät edes hieman käsissä. Joten jos omaat kokemusta esim. rakennuspuolelta, omista autoprojekteista, muista asennuksista tai muuten vaan tykkäät käsillä tehtävistä töistä, voisit olla loistava lisä asiakkaamme tiimiin! 

Tämä työpaikka sijaitsee aivan Tampereen ja Kangasalan rajalla. Työ on 2-vuoro työtä, eli aamu ja iltavuoroa. Saat tehtäviin aina kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä rennot ja auttavat työtoverit. Työ alkaa vuokratyösuhteena, jonka jälkeen tarkoitus rekrytoitua asiakkaan omille kirjoille.

Kiinnostuitko? Haethan meille mahdollisimman pian osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: Jani Rajala, jani.rajala@wirestaff.fi, 0403075205

Wirestaff Oy

Hyvässä Wireessä!
Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.