Vantaan ja Keravan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Tikkurilan kotihoito

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 14.03.2023, 12:00
  • Suljettu 31.03.2023, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Tikkurilan kotihoito

Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Tikkurilan kotihoito työyksikkö 5
Talvikkitie 37, 2. krs , 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Etsimme LÄHIHOITAJAA arvokkaaseen työhön kotihoitoon!

Miksi töihin kotihoitoon?

Kotihoidossa pääset tekemään monipuolista ja merkityksellistä hoitotyötä huipputyökavereiden kanssa. Työ on liikkuvaa sekä itsenäistä ja jokainen työpäivä on taatusti erilainen. Pääset kohtaamaan erilaisia asiakkaita ja saat käyttää omaa persoonaasi ja osaamistasi laaja-alaisesti. 

Mitä me tarjoamme?

Yksikössämme tehdään työtä toisia kannustaen ja auttaen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja lupaamme, että saat tiimin ja esihenkilön tuen työhösi. Halutessasi pääset kehittämään kotihoidon toimintaa ja verkostoyhteistyötä ja pääset nauttimaan hyvistä koulutusmahdollisuuksistamme. Joustamme ja tuemme vapaa-ajan ja työn yhdistämistä muun muassa työvuorosuunnittelun avulla.

Mitä on kotihoito?

Kotihoito tukee henkilöitä, jotka eivät arkielämässä pärjää omassa kodissaan itsenäisesti, omaisten tai muiden palvelujen avulla. Kotihoidon työ sisältää päivittäin kotikäyntejä sekä vastuuasiakkaiden hoidon ja palvelun suunnittelua. Hoidon suunnittelussa ja toteutuksessa korostuvat asiakkaan osallisuus sekä toimintakykyä ylläpitävät ja edistävät tekijät. Kotihoidossa autetaan asiakkaita elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. 

Yksikössämme pääset tekemään monipuolista ja merkityksellistä hoitotyötä huipputyökavereiden kanssa! Meillä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, geronomi sekä kotihoidon lääkäri. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kotikuntoutuksen fysioterapeuttien, etäkotihoidon sekä eri sidosryhmien kanssa.

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 03.04.2023 tai sopimuksen mukaan
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)
Muu kelpoisuusvaatimus: Ajokortti ja ajotaito
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: 2-vuorotyö, jaksotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan
Tehtäväkohtainen palkka: 2327,05 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kotihoidon esihenkilö Eija Honkanen, 040 5346951, yhteydenotot arkisin klo 8-15
 eija.honkanen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
 Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – 
autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
 Lue meistä lisää 
vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
 #vakehyva #hyvantekijät

 

 

Osaamisalue: