Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Tikkurilan kotihoito ty4
Kielotie 11 D , 01300 Vantaa

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Etsimme nyt Tikkurilan kotihoitoon SAIRAANHOITAJAA, jolla on kokemusta ikääntyneiden psykiatrisesta hoitotyöstä. Jos tunnistat itsesi edellisestä lauseesta, niin jatka ihmeessä lukemista.  

Sairaanhoitajan työ kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista. Pääset käyttämään sekä psykiatrisen että somaattisen puolen osaamistasi. Toivomme Sinun psykiatrisena sairaanhoitajana tuovan osaamisesi kotihoidon moniammatilliseen porukkaan, johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, geronomi, fysioterapeutti ja lääkäri. Teet päivittäin asiakastyötä kotikäyntien tai toimistotyön muodossa. Pääset itse suunnittelemaan työpäiviesi kulkua. Työssä menestymiseen tarvitaankin oma-aloitteisuutta ja kykyä suunnitelmallisuuteen sekä itsenäiseen työskentelyyn, mutta samalla tarvitaan myös hyviä tiimityötaitoja. Työssä tarvitaan myös ajokortti ja autolla ajotaito. Meillä on käytössä Apotti-asiakastietojärjestelmä sekä Rover-mobiilisovellus.  

Meillä on osaava, sitoutunut ja monimuotoinen joukkue, johon on helppo päästä sisään. Kehitämme yhdessä toimintaa. Meillä arvostetaan työntekijöiden ideoita ja pääset vaikuttamaan niin omaan työhösi kuin yksikön toimintaan. Kehitämme jatkuvasti myös asiakaslähtöisyyttä toiminnassamme ja toivommekin sinun olevan motivoitunut asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Sairaanhoitajana teet ensisijaisesti päivätyötä arkipäivisin. Halutessasi on mahdollista tehdä myös ilta- tai viikonloppuvuoroja. Tuemme työn ja oman elämän yhteensovittamista. Ammatillista osaamista ja kehittymistä arvostetaan meillä ja tarjoamme paljon koulutusmahdollisuuksia.  

Me lupaamme työyhteisön, jossa on iloinen ja raikas työilmapiiri. Lupaamme myös hyvän perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen työhösi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 02.05.2023 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Päivätyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2749,53 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Toimintayksikön esihenkilö Laura Nieminen
0400 703 841, yhteydenotot arkisin klo 8-15
laura.nieminen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – 
autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää 
vakehyva.fija tule sinäkin hyvantekijäksi!
 
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: