Vanhusten palvelujen toimiala, Kotona asumisen palvelut
Keravan kotihoito 2
Santaniitynkatu 1 , 04250 Kerava

Oletko ihminen, joka hoitaa hommat, pelastaa tilanteen kuin tilanteen ja auttaa työkaveria silloin, kun tarvitaan? Silloin voit olla juuri meille sopiva sote-alan tai pelastustoimen ammattilainen. 

Olisiko tässä sinulle HYVA työ:

Olisitko kiinnostunut tekemään töitä kotihoidossa? Etsimme sinua ammattitaitoinen ja aktiivinen hoitotyön ammattilainen SAIRAANHOITAJAN tehtävään Keravan kotihoitoon!

Sairaanhoitajan tehtävä kotihoidossa on vaihteleva ja monipuolinen. Huolehdit asiakkaiden sairaanhoidollisista tehtävistä ja hoitotyön kehittämisestä yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Työ on kaksivuorotyötä, sisältäen vuoroja arkena ja viikonloppuna. Työ voidaan tarvittaessa sopia myös arkipainotteiseksi. 

Haluamme, että jokainen voi tulla meille hyvillä mielin töihin. Asiakas on meillä keskiössä, mutta tärkeää on myös henkilökunnan hyvinvointi ja työilmapiirin sekä työhyvinvoinnin eteen työskentelemme jatkuvasti. Pidämme huolen, etä työntekijät saavat riittävän perehdytyksen ja koulutuksen kotihoidon tehtäviin.  

Keravan kotihoito sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, junaradan lähettyvillä. Meille pääset myös hyvin omalla autolla. Työtehtävissä sinulla on työauto käytettävissä. 

Aikaisempi kokemus vanhustyöstä, vanhusten hyvän arjen mahdollistamisesta ja oman työn kehittämisestä katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on kokemusta sekä itsenäisestä vastuunkannosta että tiimityöstä. Eduksi katsomme Apotti- ja Rai-osaamisen sekä voimassa olevan läähehoitoluvan, mutta tarvittaessa lääkehoitoluvan voi suorittaa perehtymisaikana.  

Odotamme positiivista otetta ja motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, positiivista asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti vaihtelevissa työskentelyolosuhteissa. Ajokortti ja autolla ajamisen taito katsotaan tässä työssä vaatimukseksi. 

Uudet alalle valmistuneet sairaanhoitajat ovat myös erittäin tervetulleita joukkoomme! Hyvä asenne työhön on tärkein ominaisuus kokemattomallakin työntekijällä.

Keravan kotihoito on jakautunut kahteen yksikköön. Kummassakin yksikössä on kaksi tiimiä ja teemme koko ajan tiivistä yhteistyötä. Meillä työskentelee kahden esihenkilön lisäksi asiakasvastaava sairaanhoitaja, lähihoitajia, sairaanhoitajia, kodinhoitajia sekä jokaisessa tiimissä toimii oma tiimivastaava sairaanhoitaja. Toiminnassamme on mukana  myös kaksi arjen apuna toimivaa hoitoapulaista sekä hoitotyön opiskelijoita. Pääset työskentelemään moniammatillisessa työyhteisössä, jossa kollegat ovat aina valmiita neuvomaan, opastamaan sekä ottamaan sinut mukaan hyvään työyhteisöömme!

Otathan pian yhteyttä!

Miksi Vantaan ja Keravan hyvinvointialue? 

Haluamme panostaa työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla    

  • lounasedun
  • 300 euron arvoisen liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja työsuhdematkalippuedun
  • työterveyshuollon ennaltaehkäisevät ja yleislääkäritasoiset sairaanhoitopalvelut

Olemme lähellä asiakkaita ja työntekijöitä. Tarjoamme näkymän ja työkaluja oman uran kehittämiseen. Haluamme kokeilla ja kehittää, jotta luomme parhaan hyvinvointialueen asukkaiden lisäksi myös työntekijälle. Olemme matalien raja-aitojen työyhteisö, joka on täynnä mahdollisuuksia. Meillä saat tehdä merkittävää työtä: auttaa, hoitaa ja pelastaa.

Meillä on käytössä 1.5.23.-30.9.24 sitoutumislisä  600 e, joka maksetaan kolmen kuukauden välein peruspalkan lisäksi.

 

Tietoa palvelussuhteesta:

Palvelussuhteen kesto: Vakituinen alkaen 05.06.2023 tai sopimuksen mukaan –
Palvelussuhteen tyyppi: Kokoaikainen
Palvelussuhteen muoto: Työsuhde
Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Työajan lisätiedot: Jaksotyö, 2- vuorotyö
Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa,
Tehtäväkohtainen palkka: 2698,45 €/kk, lisäksi mahdollinen aiempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Täytäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Kaikkien rekrytointiemme hakuaika päättyy klo 16:00.

Jäikö jokin askarruttamaan? 

Kysy rohkeasti lisätietoja, kerromme mielellämme lisää! Tässä yhteystietomme:

Kotihoidon esihenkilö Anita Jalonen
040 6120524, yhteydenotot arkipäivisin klo 9-15
anita.jalonen@vakehyva.fi

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut 280 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista.
 
Keskitymme siihen, missä olemme parhaita ja päätehtäväämme – autamme, hoidamme ja pelastamme. Olemme rohkeita ammattilaisia ja teemme merkittävää työtä. Olemme kaikki hyvantekijöitä.
 
Lue meistä lisää vakehyva.fi ja tule sinäkin hyvantekijäksi!
#vakehyva #hyvantekijät

Osaamisalue: