Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakenne ja ympäristö
Asemakaavoitus, Itä-Vantaan asemakaavatiimi

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 11.11.2021 tai sopimuksen mukaan – 

 

Tule mukaan rakentamaan Itä-Vantaata maailmankartalle! 

Itä-Vantaa on mahdollisuuksien maa, joka tarjoaa hyvät joukkoliikenneyhteydet, hienot ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet sekä monipuolisen asunto- ja työpaikkatarjonnan ja kaupalliset palvelut. Vantaan ratikka avaa ainutlaatuisen mahdollisuuden uuden resurssiviisaan ratikkakaupungin rakentamiseen nykyisille ja uusille asukkaille ja yrityksille. Pääradan asemakeskusten kehityspotentiaali odottaa toteuttajaansa. Laajat viheralueet mahdollistavat kaupunkiluonnon monimuotoisuuden ja virkistyspalveluiden kehittämisen tasapainoisesti asumisrakenteen tehostamisen kanssa. Kaikki tämä on työpöydällä ja odottaa tekijöitään. 

Haemme aluearkkitehtiä johtamaan Itä-Vantaan asemakaavoitustiimiä. Tiimissä työskentelee kahdeksan kaavoituksen ammattilaista: asemakaava-arkkitehtejä, kaavoitusteknikko ja kaavatekninen koordinaattori. Itä-Vantaan aluearkkitehtina vastaat Hakunilan, Koivukylä ja Korson suuralueiden kaupunkiympäristön kehityksestä ja asemakaavoituksesta, tiimin toiminnan suunnittelusta ja johtamisesta sekä tiimin työhyvinvoinnista. Osallistut asemakaavoitusyksikön johtoryhmään ja toiminnan kehittämiseen. Sinulla on laaja yhteistyöverkosto kaupunkiympäristön toimialalla ja koko kaupungin organisaatiossa, ja koordinoit poikkihallinnollisen aluetiimin toimintaa. 

Kaupunkisuunnittelun ammattilaisena ymmärrät tosiasiat, oivallat mahdollisuudet ja kykenet pitkäjänteiseen työskentelyyn strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on rohkeutta kyseenalaistaa ja muokata vakiintuneita ajattelutapoja ja kykyä luoda uutta. Arvostat työtovereitasi ja hyvää esimiestyötä. Teemme työtä monialaisessa tiimissä ja yhdessä asukkaiden ja lukuisien kumppaneiden kanssa, ja odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Avoimuus uusille toimintamalleille ja kyky käyttää sujuvasti digitaalisia suunnitteluvälineitä helpottavat työtäsi.  

Vantaan asemakaavoituksessa tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ja innostuneen ja osaavan työyhteisön tuen. Tervetuloa tekemään Vantaalle parasta kaupunkia kanssamme! 

Kaupunkiympäristön toimialan Kaupunkirakenne ja ympäristö -palvelualue kehittää kestävää kaupunkiympäristöä laatimalla yleiskaavoja, asemakaavoja ja muita maankäytön suunnitelmia. Vastaamme myös kaavojen hallinnollisesta käsittelystä ja seurannasta, rakennusvalvonnasta, ympäristöasioista ja Vantaan resurssiviisauden ohjelmasta. 

Vantaa on nopeasti kasvava ja uudistuva kaupunki, jonka valtteja ovat pitkä historia, erinomainen sijainti sekä asukkaiden ja ympäristön monimuotoisuus. Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa.  

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa: 

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja 

  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet. 

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja tehtävän vaativuuden edellyttämä riittävä kokemus (MRA 3 §), suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 

  • arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkintoa 
  • kokemusta kaupunkisuunnittelusta ja asemakaavoituksesta

Luemme eduksi: kokemuksen esimiestehtävistä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4694 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Asemakaavapäällikkö

Laine Ilkka

0505402254

ilkka.laine@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelimitse yleensä klo 16-17, soittopyyntö tekstiviestillä.

 

Tarja Laine, kaupunkisuunnittelujohtaja, puhelin 050 304 1921.

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: ,