Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Laatu, osto ja valvonta -yksikkö / Perhe- ja sosiaalipalvelut / Sosiaali- ja terveydenhuolto

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 08.11.2021 tai sopimuksen mukaan – 31.12.2022

Oletko kiinnostunut sopimustekniikasta, tiedolla johtamisesta ja strategisesta suunnittelusta?

Haemme nyt ketterää ja kehittämismyönteistä erityisasiantuntijaa, joka tuntee sosiaali- ja terveysalan toimikenttää. Voit olla suorittanut tutkinnon esim.  liiketalouden, kaupallisen, sosiaalitieteiden tai terveystieteiden alalta. Perhe- ja sosiaalipalvelujen palvelualue koostuu kolmesta palveluyksiköstä: aikuisten ja nuorten sosiaalipalvelut, lapsiperheiden sosiaalityö ja lastensuojelu sekä psykososiaaliset palvelut. Palvelualueella on lisäksi tämän vuoden aikana perustettu Laatu, osto ja valvonta -yksikkö, johon tehtävä sijoittuu.

Erityisasiantuntijana toimit yksikkömme valmisteluasiantuntijana ja ostopalvelupäällikön tärkeänä työparina. Tehtävänäsi on tukea koko palvelualueen ostopalveluihin liittyvää strategista suunnittelua, kustannusten ja tuotannon tiedon seurantaa sekä kehittää hankintojen osaamista kanssamme. Kiinnostus ja osaaminen sote-puolen tiedolla johtamisesta, taloustieteistä tai esimerkiksi terveystaloustieteistä katsotaan eduksi. Seuraat ja ymmärrät palvelutuotannon tilaa. Tietojen analysointi on osa työtäsi, joten tietotekniset, tilastotieteelliset taidot sekä Apotti tietojärjestelmän tuntemus on eduksi. Hankintaosaaminen tai kiinnostus oppia sopimusvalmistelua ovat edellytys työssä. Tarjoamme työn, jossa osaamisesi ja työsi avulla yksikkömme tukee vantaalaisten lapsiperheiden palvelujen järjestämistä ja laatua.

Laatu, osto ja valvonta -yksikkö on perustettu pilottina määräaikaiselle toimikaudelle vuoden 2022 loppuun saakka. Tiimissä työskentelet innostuneessa ja taitavassa porukassa, jossa työtovereinasi on esimiehen lisäksi kaksi toimistosihteeriä ja kolme palvelujen laatuun sekä valvontaan keskittyvää työntekijää. Yksikkömme kehittyy työn edetessä ja panostuksesi kehitystyössä näkyy sen osana. 

Koko palvelualueen palveluyksiköt päälliköineen sekä johdon tuen tiimi ovat työssämme läheisiä yhteistyökumppaneita. Oman palvelualueen lisäksi työtä tehdään palveluntuottajien, hyvinvointialueuudistuksen ja toimialatasoisen kehittämisen parissa. Itseohjautuvuus, verkostotyön osaaminen ja suurten kokonaisuuksien hallinta ovat työssä eduksi. Yksikön työtilat ja oma työhuoneesi tulevat todennäköisesti sijaitsemaan yrityspalvelukeskus Leijassa, osoitteessa Elannontie 3. Meillä on joustavat etätyömahdollisuudet ja tuemme perhe-elämän ja työn yhteensovittamista.

Vantaan Perhe- ja sosiaalipalveluissa toteutamme lakisääteisiä palvelutehtäviämme monialaisesti, laadukkaasti ja inhimillisesti. Mahdollistamme vantaalaisten perheiden edellytyksiä hyvään arkeen sekä turvalliseen ja oman näköiseen elämään yhdessä asiakkaiden ja verkostotoimijoiden kanssa.

Palvelualuetta johdetaan toimivien rakenteiden ja selkeän työnjaon kautta, joustavalla työotteella. Toimimme tiiviissä vuorovaikutuksessa ja yhdessä oppien. Painotamme osallisuutta ja vaikuttavuutta asiakastyön kehittämisessä ja hankekumppanuuksissa. Nostamme esille parhaita käytänteitä ja palkitsemme henkilöstöämme asiakastyön ja työyhteisön onnistumisista. Panostamme henkilöstön osaamiseen ja vaalimme työyhteisöjen hyvinvointia. Meillä on avoin ja rento, kehittämishakuinen ja toimelias ilmapiiri.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksen mahdollisimman pian!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, esim. kauppatieteiden maisteri, tradenomi YAMK, sosiaalityöntekijä, terveystaloustieteiden maisteri, VTM, ym.

Luemme eduksi:

  • Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelukokonaisuuden laajan tuntemuksen
  • Talous- tai kauppatieteiden osaamisen
  • Kokemuksen hankinta- ja sopimusvalmistelusta
  • Kiinnostuksen ja osaamisen tiedolla johtamisesta
  • Apotti tietojärjestelmän tuntemuksen
  • Tietotekniset ja tilastotieteelliset taidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3658,78 € /kk
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Ostopalvelupäällikkö

Pentinmikko Ada

040 516 8582

ada.pentinmikko@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma 1.11. klo 12-15, muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: , ,