Vantaan kaupunki

Erityisnuorisotyöntekijä, jalkautuva nuorisotyö

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 01.08.2022, 13:00
  • Suljettu 02.09.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Erityisnuorisotyöntekijä, jalkautuva nuorisotyö

Vantaan kaupunki, Kaupunkikulttuuri, Nuoriso
Erityisnuorisotyöntekijä jalkautuvaan nuorisotyöhön
Ylästöntie 35, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 05.09.2022  – 31.12.2023 (tai sopimuksen mukaan).

Oletko valmis kohtaamaan nuoria eri toimintaympäristöissä? Haluatko päästä käynnistämään toimenpiteitä nuorten hyväksi ja tutkia erilaisin kokeiluin, miten nuoria voisi parhaiten tukea? Onko nuorten syrjäytymisen torjuminen sinulle sydämen asia? Toimitko ketterästi nuorten kanssa niin fyysisissä kuin digitaalisissa ympäristöissä?  Mahtavaa! Sinua tarvitaan Vantaalla!

Vantaan nuorisotyössä on tarjolla erityisnuorisotyöntekijän määräaikainen tehtävä, johon etsimme aloitteellista sekä kehittämisestä ja jalkautuvasta nuorisotyöstä innostunutta nuorisotyön ammattilaista! 

Tehtävä on määräaikainen ajalle 5.9.2022 – 31.12.2023 ja liittyy Vantaan kaupungin kaupunkitasoiseen koronatoipumissuunnitelmaan. Työpisteesi sijoittuu Aviapolis-Kivistön alueelle, mutta työtä tehdään tarvittaessa koko Vantaan alueella.

Erityisnuorisotyöntekijänä keskeisiä työtehtäviäsi ovat:

  • Nuorten kohtaaminen ja tukeminen eri toimintaympäristöissä painottuen jalkautuvaan nuorisotyöhön
  • Kohdennettu nuorisotyö (tiedon tuottaminen nuorista ja ilmiöistä, toimenpiteiden käynnistäminen ja koordinointi yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa)
  • Nuorisotyön kehittäminen (työmuotojen arviointi ja kehittäminen, uusien toimintamallien suunnittelu ja projektiluontoiset kehittämishankkeet)
  • Verkostotyö ja viestintä (nuoria tukevien verkostojen perustaminen, ylläpitäminen ja niistä viestiminen sekä ennaltaestävä viranomaisyhteistyö)

Päätavoitteesi on syrjäytymisuhan alla olevien nuorten tavoitteellinen tukeminen nuorisotyön keinoin yhteistyössä eri viranomaisten, eri toimijoiden, koulujen ja oppilaitosten kanssa. Pyrit tunnistamaan nuorten tarpeet ja lähtökohdat tukeaksesi heitä kohti aktiivista ja tasapainoista elämää. Erityisnuorisotyöllä vahvistetaan nuorten osallisuutta ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä kehitetään yhteisöllisyyttä tavoitteena nuorten hyvinvoinnin edistäminen. 

Työ painottuu jalkautuvaan nuorisotyöhön. Muita erityisnuorisotyön toimintamuotoja ovat esimerkiksi yksilötyö, tavoitteellinen pienryhmätoiminta, viranomais- ja verkostoyhteistyö, nuorisotyö kouluissa ja oppilaitoksissa sekä muissa toimintaympäristöissä. 

Odotamme tehtävään valittavalta kokemusta nuorisotyöstä, aktiivista kehittämisotetta, kasvatuksellista otetta nuorten kohtaamiseen, vahvoja sosiaalisia taitoja, monipuolisia viestintätaitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä rohkeutta ideoida, kehittää ja käynnistää uusia toimenpiteitä ja hankkeita nuorten hyväksi. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mukaansatempaavan työympäristön, jota ohjaavat Vantaan kaupungin arvot: avoimuus, rohkeus, yhteisöllisyys ja vastuullisuus. Tarjoamme myös mahdollisuuden päästä työskentelemään osana ammattitaitoista, kehittämismyönteistä ja innovatiivista erityisnuorisotyön tiimiä. Meillä on hyvä työterveyshuolto, esimiestuki ja tarvittaessa työnohjaus. Kannustamme työntekijöitämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen.

Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin ollaan erikseen yhteydessä. Työsuhde voi mahdollisesti alkaa jo heti sopivan henkilön löydyttyä, jätä siis hakemuksesi pian!

Jäämme odottamaan hakemustasi!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva alempi korkeakoulututkinto (esim. yhteisöpedagogi AMK tai sosionomi AMK)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta nuorten parissa työskentelystä

Luemme eduksi:  Kokemuksen ja osaamisen jalkautuvasta nuorisotyöstä, kokemuksen kohdennetusta nuorisotyöstä,näyttöä kehittämistyöstä, viestintäosaamisen, hyvät digitaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 469,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Nuorisotyön esimies
Anne Laari
043 826 8315
anne.laari@vantaa.fi

Tavoitettavissa 10.8. lähtein arkisin klo 10-12.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: