Vantaan kaupunki

Fysioterapeutti, 3 paikkaa, Vantaan sairaala

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.08.2022, 13:00
  • Suljettu 23.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Fysioterapeutti, 3 paikkaa, Vantaan sairaala

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Fysioterapeutti, Vantaan sairaala

Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 05.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Hei sinä kuntoutuksen ammattilainen! Haemme Vantaan sairaalan terapiayksikköön fysioterapeuttia, joten olisitko sinä hyvä tyyppi meidän tiimiin? Työntekijän eläköitymisen ja uuden toimen myötä tiimissämme on tilaa.   

Vantaan sairaalan akuutti geriatriset arviointiosastot koostuvat kahdesta eri osastosta. AKOS 1 on 20 paikkainen, ja AKOS 2, on 28 paikkainen. Potilaat tulevat osastolle päivystysalueelta 24/7, yleisimmin äkillisen infektion, yleistilan laskun, sekavuuden vuoksi, sekä keuhko- ja sydänoireiden jatkohoitoon. Osastollamme kuntoutetaan myös murtuma- ja kivunhoitopotilaita, sekä liikkumisen heikentymisen vuoksi arviointia ja kuntoutusta vaativia potilaita. Osastojaksot ovat lyhyitä, joten työskentely on nopeatempoista ja potilaiden vaihtuvuus on suurta. 

Terapiatiimimme AKOS- osastoilla koostuu viidestä fysioterapeutista ja yhdestä toimintaterapeutista. Akuuttivaiheen sairaalahoitoa vaativien potilaiden kohdalla fysioterapia koostuu jatkuvasta potilaan toimintakyvyn arvioinnista. Fysioterapeutin tehtäviin kuuluu arvioida potilaan toimintakykyä, sekä sen kehittymistä osana moniammatillista työyhteisöä yhdessä hoitavan lääkärin, sekä hoitohenkilökunnan kanssa. Arviointityön yhteydessä toteutetaan fysioterapeuttista kuntoutusta, jossa korostuu geriatrinen fysioterapia. 

Potilaan kotiutumisen valmisteluissa fysioterapeutin rooli on tärkeä. Tässä vaiheessa arvioidaan potilaan toimintakykyä, mahdollista apuvälineiden lisätarvetta sekä kotikuntoutuslähetteen laatimista. Työskentely sisältää yhteistyötä kotikuntoutuksen ja apuvälinepalveluiden kanssa.  

Osastollamme korostuu moniammatillinen tiimityöskentely. Työyhteisömme koostuu fysio- ja toimintaterapeuteista, hoitohenkilökunnasta, lääkäreistä, farmaseuteista, sosiaaliohjaajasta, palveluohjaajasta ja sihteeristä. Kaikilla työyhteisön toimijoilla on yhteinen päämäärä ja keskiössä on potilas. Korostammekin työyhteisössämme hyviä tiimityöskentelytaitoja, sekä reipasta, moniammatillista työotetta. Toimintaamme ohjaa toiminnan kehittäminen ja henkilöstölähtöinen lähestyminen. 

Terapiahenkilöstön työ toteutuu viikon jokaisen päivänä. Meillä AKOS- osastoilla on käytössä henkilöstölähtöinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla voi itse vaikuttaa omiin työvuoroihinsa. Henkilöstön itsenäinen työvuorosuunnittelu mahdollistaa mukavasti joustavuutta työvuorojen suunnittelussa. Terapiayksikössä on avoin ja innostunut työilmapiiri. Tule meille kehittämään osaamistasi sekä kuntoutustoimintaa sairaalaympäristössä!  

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.   

Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Fysioterapeutti (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Luemme eduksi: Kokemus työskentelystä ikäihmisten kanssakotona asuvien parissa sekäsairaalaympäristössä on eduksi. Toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja lisäksi arvostamme hyviä ATK-taitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2 685,03
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, Valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päivätyö, jaksotyöaika

Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Aaltonen Anna
0503121605
anna.aaltonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: