Vantaan kaupunki

Johtava sosiaalityöntekijä, palvelutarpeen arviointi

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 29.07.2022, 13:00
  • Suljettu 12.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Johtava sosiaalityöntekijä, palvelutarpeen arviointi

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö

Vernissakatu 8c, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 29.08.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Haemme johtavaa sosiaalityöntekijää palvelutarpeen arvioinnin tiimiin.

Vantaan perhe ja sosiaalipalveluissa on 1.1.2021 perustettu lapsiperheiden sosiaalityön yksikkö. Yksikkö on osa lapsiperheiden sosiaalityö ja lastensuojelun palveluyksikköä. Yksikköön kuuluvat lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystys, lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja perhesosiaalityön yksiköt. 

Palvelutarpeen arviointiin kuuluu kolme tiimiä. Sampo, Urho ja Tarmo. Palvelutarpeen arviointi tiimit ovat kolme johtavaa sosiaalityöntekijää, 13 sosiaalityöntekijää ja 15 sosiaaliohjaajaa. 

Johtavalta sosiaalityöntekijältä odotamme innostunutta työotetta, hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja, työtä kehittävää työskentelyotetta ja toki vahvaa kokemusta lapsiperheiden parissa tehtävästä työstä. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegojen tuen, työnohjausta ja Vantaan monipuoliset koulutustarjonnat. Johtava sosiaalityöntekijä ohjaa ja tukee työntekijöitä lastensuojelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaalityöstä  vantaalaisten asiakkaiden kanssa.

Työtehtävät ovat hyvin monipuoliset ja pääset aitiopaikalta vaikuttamaan siihen, että lapsille ja perheille järjestyy tarvittava apu ja tuki oikea-aikaisesti. Teemme tiiviisti yhteistyötä perhepalvelujen sisällä, sekä muiden viranomaisten ja kolmannen sektorin kanssa.

Kiireellinen lapsiperheiden ja lastensuojelun päivystystyö tehdään päivystys yksikössä.

Johtavan sosiaalityöntekijän vakanssi on osa lapsiperheiden sosiaalityön johtoryhmää, johon kuuluu yksikön esihenkilö ja kuusi johtavaa sosiaalityöntekijää. Meillä on yksikössä vahvaa ammatillista osaamista ja saat hyvän perehdytyksen työhön sekä koko työyhteisön tuen. Et jää yksin. Työyhteisömme on huumorintajuinen ja keskusteleva, jaamme kokemuksiamme ja iloitsemme onnistumisistamme.

Toimistomme sijaitsee Tikkurilassa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Työntekoamme on tukemassa säännölliset tiimikohtaiset työnohjaukset. Tiimillä on vuosittain työnkehittämispäiviä ja työhyvinvointipäivä. Olemme kehittämismyönteisiä ja otimme uuden ja innovatiivisen Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttöön toukokuussa 2019.

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. kannettava tietokone, älypuhelin, lakimiesyksikön tuki ja asiantunteva työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työmatkaseteleinä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kykyä reflektiiviseen työskentelyotteeseen sekä kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja

Pilkahduksia toiminnastamme myös somessa:
Ig: @venla.sossu ja @vantaanlastensuojelu ja @perhesosiaalityovantaa
Twitter: @holmbergsoto

Laita hakemuksesi pian tulemaan! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalityöntekijä (Laki 817/2015 7§ mukainen laillistus) sekä riittävä johtamistaito

Luemme eduksi:  Kokemuksen sosiaalityöstä lapsiperheiden parissa sekä kokemuksen asiakkaiden koteihin tehtävästä sosiaalityöstä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 4081,43 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Yhteystiedot:

sosiaalityön esimies
Teemu Liimattas, teemu.liimatta@vantaa.fi

8.8. alkaen:

Johtava sosiaalityöntekijä
Riikka Kuittinen  riikka.kuittinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.
Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: