Vantaan kaupunki

Kiinteistöpäällikkö, VTK Kiinteistöt Oy

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.08.2022, 13:00
  • Suljettu 02.09.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kiinteistöpäällikkö, VTK Kiinteistöt Oy

 
VTK Kiinteistöt Oy

Elannontie 3, 01510 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 12.09.2022 (tai sopimuksen mukaan) 

Haemme nyt joukkoomme Kiinteistöpäällikköä VTK Kiinteistöt Oy:lle Vantaanportin Yrityspuistoon. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän viihtyisissä toimitiloissa, pienessä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa pääset kehittämään ja kehittymään. Kiinteistöpäällikön roolissa vastaat palvelusopimuksista sekä asiakaslähtöisestä palvelujohtamisesta, kustannustehokkaasta ja suunnitelmallisesta kiinteistötoiminnan toteuttamisesta sekä budjetoinnista. Kiinteistöliiketoimintaa pääset tässä roolissa lähestymään omistajatahon näkökulmasta käsin.

Työyhteisössämme tarvitaan kykyä itsenäiseen, itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä erinomaisia tiimityöskentely-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Järjestelmällinen työote, huolellisuus sekä liiketoimintalähtöinen toimintatapa ovat lähtökohtia tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta.

Edellytämme, että sinulla on aiempaa työkokemusta kiinteistöalalta tai rakennuttamisen parista, vastaavista palvelujohtamisen työtehtävistä. Tunnet kiinteistöihin liittyvän ylläpitotoiminnan sekä sopimushallinnan ja kykenet itsenäisesti vastaamaan kiinteistöhallinnan prosesseista – omaa kokonaisvaltaista asiantuntemustasi hyödyntäen.  Huomioithan, että kiinteistöpäällikön työnkuva on asiakaslähtöistä ja luonteeltaan liikkuvaa Vantaan talousalueella.

Sinulla on taustallasi kiinteistö- ja taloteknistä osaamista sekä näkemystä tulevaisuuden kiinteistöhallinnan toimintamallien käytännöistä.

Tervehdys tulevalta esimieheltäsi

Esimiehesi toimitusjohtaja Jukka Antila toivoo löytävänsä osaavaan asiantuntijatiiminsä yhteistyökykyisen ja kehittämishaluisen henkilön, joka johtaa ’kiinteistömassaa’ tavoitteellisella otteella sekä kykenee myös tekemään itsenäisiä, strategisia ratkaisuja omassa työssään.

”Toivon sinulta rohkeutta kehittää toimintaamme sekä ohjata sopimustoimittajiamme. Olet innostunut asiakastyön ammattilainen, jolla on myös kykyä asioiden toimeenpanoon. Sinulla on taustallasi aikaisempaa kokemusta kiinteistöjen hallinnasta sekä kiinteistömassan johtamisesta. Pääset nyt mukaan VTK:lle hyvässä vaiheessa, sillä toimintamme on hyvällä kasvu-uralla.”

Jos olet valmis kehittämään itseäsi ja Suomen neljänneksi suurimman kaupungin kiinteistötoiminnan parissa – tartu rohkeasti haasteeseen!

Kiinteistöliiketoimintamme keskittyy pääosin Vantaalla toimivien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin sekä julkisiin kiinteistöihin. VTK toteuttaa Vantaan kaupungin kiinteistöstrategiassa määriteltyjä rakennushankkeita, ja tätä kautta pääset mukaan osaltasi rakentamaan kaupungin palveluverkostoa ja mahdollistamaan sitä kautta mm. uusien työpaikkojen syntymistä.

VTK Kiinteistöt Oy:n liikevaihto on viimeisten vuosien aikana kasvanut keskimäärin 19% vuosittain. Tilikauden 2021 liikevaihto oli 27 milj. euroa ja taseen loppusumma 160 milj. euroa.
 
VTK Kiinteistöt Oy konserni hallinnoi ja vuokraa omistamiaan teollisuus -, toimistotiloja sekä julkisten tilojen käyttöön soveltuvia kiinteistöjä. Kiinteistöliiketoimintamme keskittyy pääosin julkisiin tiloihin sekä Vantaalla toimivien pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin. 

Vantaan kaupungin omistama VTK Kiinteistöt Oy on osaava kumppani kaikissa yrityksen tilatarpeissa. Neljän vuosikymmenen aikana VTK Kiinteistöt Oy on ollut merkittävä kiinteistöjen toteuttaja Vantaalla. Viime vuodet ovat olleet VTK Kiinteistöt Oy:lle voimakasta kasvun aikaa.

Tutustu toimintaamme: VTK-Kiinteistöt Oy

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Koulutuksesi voi olla esim. kiinteistö- tai kaupalliselta alalta tai palvelujohtamisesta

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
– kiinteistöalan soveltuvaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

Luemme eduksi: 
– aiemman käytännön työkokemuksen kiinteistöalalta
– ylläpitotoiminnan osaamisen
– sopimushallinnan tuntemuksen
– valmiudet kehittämistyöhön
– erinomaiset yhteistyö- ja verkostoitumistaidot

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kiinteistöalan toimihenkilö TES:in mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 

Yhteystiedot:

Jukka Antila, toimitusjohtaja
VTK Kiinteistöt Oy

p. 050 331 1223

jukka.antila@vtkoy.fi

Tavoitettavissa to 18.8 ja ma 22.8 klo 10.00–12.00

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: