Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Seutulan koulu

Katriinantie 60, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 07.01.2021 – 30.06.2021

 

Oletko asenteeltasi positiivinen, kannustava ja oma-aloitteinen? Haluatko työskennellä yhteen hiileen puhaltavassa tiimissä?

Haemme vuorotteluvapaan sijaista kokeneelle koulunkäyntiavustajallemme Seutulan kouluun. Koulumme on pieni 150 oppilaan vantaalainen alakoulu, jossa opetusta annetaan yleisopetuksen ryhmissä. Koulussamme on kymmenen opettajaa ja yhteensä kolme koulunkäyntiavustajaa. Olemme tiivis ja turvallinen yhteisö, jossa jokaisella aikuisella on tärkeä tehtävä oppilaan kasvun, kehityksen ja oppimisen tukemisessa. Koulunkäyntiavustajamme työskentelevät joustavasti eri opetusryhmissä.

Työhön kuuluu koulussa toimimisen lisäksi työ kehitysvammaisten ja autistististen lasten lomatoiminnassa koulujen loma-aikoina.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai lähihoitaja

Luemme eduksi: Odotamme sinulta positiivista ja kannustavaa asennetta oppilaita kohtaan sekä aktiivista ja omatoimista työotetta. Toivomme, että sinulla on silmää nähdä tilanteita, joissa tukeasi tarvitaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky joustavaan tiimityöskentelyyn ovat työn kannalta olennaisia. Koska sijaisuus on lyhyt, kokemus koulunkäyntiavustajan työstä on eduksi, jotta pääset nopeasti työhön kiinni. Talon tavoille perehdytämme toki.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet palvelussuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Osa-aikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika:  työaikaprosentti 78.43 = 30h/vk

 

Yhteystiedot:

Koulunjohtaja

Hyvönen Katri

040 586 0923

katri.hyvonen@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikaan

 

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: