Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vahvan resurssikeskus

Kielotie 25, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan – 

Tervetuloa töihin Vanhus – ja vammaispalveluiden uuteen Resurssikeskukseen!

Vantaan Vanhus- ja vammaispalvelujen uusi Resurssikeskus palvelee Vantaan sairaalan, erityisasumisen sekä kotona asumisen tuen palveluyksikköjä. Resurssikeskus on avautunut 1.1.2020.

Haemme lähihoitajaa vakituiseen toimeen kehittyvään yksikköömme. Lähihoitaja työskentelee pääsääntöisesti Vantaan sairaalassa, mutta tarpeen mukaan myös Vantaan erityisasumisessa sekä kotihoidossa. Vantaan sairaalaan kuuluu Katriinan sairaalan 7 erilaista profiloitunutta osastoa sekä Peijaksen sairaalan akuuttigeriatriset osastot 1 ja 2.  Resurssikeskuksen lähihoitajan työnkuvaan kuuluu äkillisten poissaolojen paikkaaminen eri osastoille. Lähihoitaja tekee 2-vuorotyötä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja laaja-alaista hoitotyön osaamista, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta sekä valmiuksia toimia muuttuvissa olosuhteissa ja toimintaympäristöissä. Arvostamme kokemusta vastaavien tehtävien hoitamisesta sekä innostunutta asennetta toiminnan kehittämiseen. 

Me Resurssikeskuksena olemme valmiit panostamaan työntekijöihimme. Vastuuyksikkömme on ammattitaitoinen, joustava, kehitysmyönteinen jatyöilmapiiri on avoin sekä iloinen. Saat parhaan perehdytyksen ja vertaistuen. Hae rohkeasti mukaan!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä).

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min / viikko, 2-vuorotyö

 

Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies
Noora Laurikainen
P. 040 5388266
noora.laurikainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8 – 15

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: