Vantaan kaupunki

Lähihoitaja, Vantaan sairaala, os. 6

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 27.07.2022, 13:00
  • Suljettu 26.08.2022, 16:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lähihoitaja, Vantaan sairaala, os. 6

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala osasto 6

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 29.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) – 

Hei sinä reipas ja mukava lähihoitaja! 

Olisitko sinä juuri sopiva täydentämään iloista ja hyvähenkistä työtiimiämme Vantaan sairaalan osastolla 6? Etsimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
 
Osasto 6 on keskittynyt erilaisten infektiosairauksien hoitoon. Lisäksi osastollamme hoidetaan muita jatkohoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia vantaalaisia. Osastomme sijaitsee idyllisessä Katriinan sairaalassa, keskellä kauniita maalaismaisemia. Toimitilamme ovat vasta uusitut ja mahdollistavat ergonomisen työskentelyn. Pihallamme on runsaasti maksuttomia pysäköintimahdollisuuksia henkilökunnallemme ja myös julkinen liikenne mahdollistaa työmatkaliikenteen.
 
Osastollamme pääset tekemään moninaisia hoitotyön tehtäviä ja toimenpiteitä sekä toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa. Kuntouttava työote on sinulle luontainen tapa toimia ja toiminnallasi edesautat potilaiden nopeaa kuntoutumista takaisin kotiinsa. Moniammatillisessa tiimissä toimimista edesauttavat hyvät sosiaaliset taitosi. Toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta ja kehittämismyönteistä otetta hoitotyöhön ja kykyä toimia äkillisesti muuttuvissa tilanteissa. Voit olla urasi alussa oleva tai jo enemmän kokemusta omaava, meillä pääset oppimaan uutta ja käyttämään hyväksi jo kertynyttä osaamistasi monipuolisesti.
 
Tarjoamme työntekijöillemme tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Sen avulla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Osaamisestasi pidetään huolta säännöllisten, vähintään viikoittaisten täydennyskoulutusmahdollisuuksien avulla. Meillä on käytössä autonominen työvuorosuunnittelu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Katriinan sairaala on pieni, lämminhenkinen ”kylä” sairaala, jossa toisten auttaminen ulottuu myös oman yksikön ulkopuolelle. 

Olet lämpimästi tervetullut töihin joukkoomme Vantaan sairaalaan!

Täytä hakemus järjestelmämme kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja pyrimme täyttämään paikan mahdollisimman pian. 

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä osastonhoitaja Sari Iivanainen, p. 050- 312 1991, sari.iivanainen@vantaa.fi

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala.

Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja kuukausittain 10 euron työmatkasetelin.

Voit käydä tutustumassa Vantaan sairaalaan instagramissa @vantaansairaala.

Tehtävä siirtyy 1.1.2023 Vantaan kaupungin organisaatiosta hyvinvointialueelle. 
 
 Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tuottaa sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut vuoden 2023 alussa 275 000 asukkaalle. Hyvinvointialueella työskentelee tuolloin 4 800 asiantuntijaa ja ammattilaista. Rakennamme dynaamista ja kehittyvää toimintatapaa voidaksemme lunastaa lupauksemme olla asiakkaan asialla.

Lue lisää Mikä muuttuu hyvinvointialueella -sivulta vantaa.fi:ssä. Lisätietoa hyvinvointialueista löydät myös soteuudistus.fi-sivustolta.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lähihoitaja (Laki 817/2015 3§ tai 559/1994 5 § mukainen kelpoisuus ja oikeus käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Lääkehoitolupa kolmen kuukauden aikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 2249,55
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19), Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Osastonhoitaja
Iivanainen Sari
050-3121991
sari.iivanainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: