Vanda stad, Fostran och lärande, Svenskspråkiga servicen
Västersundom förskola

Hetbackavägen 3, 01200 Vanda

Anställningsförhållandets längd: visstidsanställning 03.08.2020 – 30.07.2021

 

Sugen på något lite annorlunda?

Vi söker en tilläggslärare till vår förskolegrupp för verksamhetsåret 2020-2021. Vikariatet kan eventuellt förlängas eller t.o.m kan det senare bli fastanställning.

Vår förskolegrupp befinner sig ute på landsbygden i Västersundom i Vanda under samma tak som Västersundoms skola. Vi har en härligt stor gård där barnen har mycket utrymme för mångsidig lek. Vi har ett nära och varmt samarbete med skolan som vi delar utrymmen med. 

Under verksamhetsåret 2020-2021 kommer gruppen att bestå av c.17 barn, 2 lärare inom småbarnspedagogik, 1 barnskötare samt en  resursbarnskötare. Vi önskar att du har ett strakt intresse för ditt jobb och vill samarbeta med oss andra för att göra varje dag till en rolig dag!

Det lilla speciella med vår förskolegrupp är som sagt att det ligger ute på landsbygden. Det betyder förutom nära tillgång till åkrar, skog och natur att bussturerna är få. Lättast kommer du till oss om du har tillgång till bil eller cykel.

Jobb som detta dyker sällan upp så passa på om du blev intresserad. Hör av dej!

I Vanda vågar vi göra saker på ett nytt sätt. I Vanda har du omfattande möjligheter att utveckla verksamheten och utveckla ditt eget kunnande. Vanda stad erbjuder goda utbildningsmöjligheter och de mångsidiga nätverken fungerar som ett stöd för dig i din professionella roll.

 

Uppgifter om anställningen

Behörighetsvillkor: Lärare i småbarnspedagogik (Behörighet som lärare inom småbarnspedagogik enligt lagen om småbarnspedagogik) Uppgiften kräver förskollärarbehörighet

Utöver behörighetsvillkoren förutsätter vi: en hög nivå på språkkunskaper i svenska.

Villkoren i tjänsteförhållandet bestäms enligt det allmänna kommunala tjänste- och arbetskollektivavtalet (AKTA).

Tillstånd som krävs: den utnämnda personen ska uppvisa ett giltigt utdrag ur brottsregistret, före utnämningen ska ett godtagbart intyg över hälsotillståndet från företagshälsovården uppvisas.

Antalet anställningar: 1

Prövotid: Anställningen har 6 månader prövotid

Heltids-/deltidsarbete: heltid

Typ av anställning: arbetsavtalsförhållande

Arbetstid: 38 h 45 min/vecka Förskolegruppens verksamhetstid är kl.7-17

Kontaktinformation:

daghemsföreståndare
Fagerström, Susanna
0503124823
susanna.fagerstrom@vantaa.fi

Vanda är en ansvarsfull arbetsgivare. Vi stöder våra anställdas välbefinnande och kompetens, och främjar en god atmosfär inom arbetsgemenskaperna. Vi utvecklar ständigt vårt chefsarbete.

Skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Videointervju kan användas i rekryteringsprocessen.

Osaamisalue: