Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Keimolanmäen päiväkoti

Ajolenkki 8, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan – 31.07.2021

 

Hei sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen! 

Oletko sinä etsimäni varhaiskasvatustyöstä innostuva ja lapsista hurmaantuva lastenhoitaja. Päiväkoti sijaitsee Keimolan vanhan moottoriradan kupeessa, hyvien juna ja linja- auto yhteyksien varrella. Etsin Keimolanmäkeen nyt lastenhoitajaa sijaisuuteen 2.11.2020- 31.7.2021 .  

Keimolanmäen päiväkodin arjessa näkyy joka päivä monet kielet ja kulttuurit, osallisuus, kuuluksi tuleminen, positiivinen pedagogiikka, toiminnallisuus, liike ja leikki. Onko sinulla jotain osaamista lisää, jonka haluat tuoda osaksi yhteisöämme? Ota yhteyttä ja kerro siitä minulle.  

Tarjoan sinulle positiivisen ja rennon työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, pilke silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta. Pääset mukaan kehittämään ja synnyttämään uutta, meidän päiväkodin toimintakulttuuria.  

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet, oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen. 

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä. 

 

Työsuhteen tietoja 

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (tehtävään soveltuva sosiaali- ja  terveysalan perustutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto tai muu vastaava tutkinto.  Laki 272/2005, 8 §.  

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. 

Palkkaus: 2166,61 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta. 

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa 

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen 

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde 

Työaika: 38 h 15 min/viikko  

 

Yhteystiedot:

Päiväkodinjohtaja Joki Terhi

0406642797

terhi.joki@vantaa.fi

 

 

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: