Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Autioniityn päiväkoti

Lammaslammentie 3, 01710 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.10.2020 – 29.03.2021

 

Tervetuloa Autioniityn päiväkotiin!

Haemme 1-4- vuotiaiden Kettujen ryhmään vuorotteluvapaan sijaista lastenhoitajan tehtävään. Tämän vuoksi sijaiseksi valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaalain mukainen työttömyysehto.

Autioniityn päiväkodissa on kolme lapsiryhmää ja Niittyvillan avoin päiväkoti sekä Niittyvillan kerhot. Yhdessä Hämeenkylän päiväkodin kanssa muodostamme Hämeenkylän varhaiskasvatusyksikön. 

Pähkinärinteen luonto ja Lammaslammen ympäristö tarjoavat päiväkodillemme erinomaisen oppimisympäristön ja retkeilymahdollisuudet. Luonto ja lähiympäristö antavat koko toimintavuoden ajan lapsille oppimisen ja onnistumisen kokemuksia yhdessä luonnossa liikkuen ja nauttien.

Työssämme pidämme tärkeänä turvallisen ja lämpöisen ilmapiirin luomista, lasta kunnioittavaa vuorovaikutusta sekä luottamuksellista suhdetta lasten vanhempiin. Pedagoginen toimintamme pohjautuu lasten leikkeihin ja lapsiryhmien tarpeisiin, lapsilta tulleisiin toiveisiin ja mielenkiinnon kohteisiin. 

Toivomme sinulta varhaiskasvatuksen osaamista, innostusta ja sitoutuneisuutta tehdä työtä lasten ja perheiden kanssa, sekä halua sitoutua yksikkömme toimintaan ja tavoitteisiin tiimityöskentelyä unohtamatta. 

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus). 

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Sijaisen pitää olla työttömänä työnhakijana TE-palveluissa ennen vuorotteluvapaan alkamista. Sijaiseksi voidaan palkata 25-55 vuotias henkilö, joka on ollut työtön vähintään 90 päivää edeltävän 14 kuukauden aikana.

Edelleen sijaiseksi voidaan palkata alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias työnhakija, jolta ei vaadita yllä mainittua 90 pvän työttömyysaikaa, vaan hänelle riittää ilmoittautuminen TE-toimistoon. Sen sijaan päätoimista opiskelijaa tai yrittäjää ei voi palkata sijaiseksi. Sijaiseksi voidaan palkata myös sellainen alle 30-vuotias henkilö, jonka tutkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Pentikäinen Miia

0503026033

miia.pentikainen@vantaa.fi

 

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: