Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Teknikontie 4, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 06.07.2020 – 09.08.2020

 

Hei! Oletko lastenhoitoalaa opiskeleva ja yli 18-vuotias nuori? Haluatko viettää kuukauden kesästäsi Tuusulan asuntomessuilla, jossa pelastuslaitoksellamme on osasto?

Etsimme kolmea (3) lastenhoitoalaa opiskelevaa nuorta työskentelemään asuntomessuilla. Tehtävänäsi on huolehtia perheiden pienemmistä sillä aikaa, kun vanhemmat tutustuvat osastomme muuhun toimintaan ja sisältöön. Pienten asuntomessuvieraiden iloksi olemme hankkineet pikkupaloauton ja tehtävänäsi on sen toiminnan pyörittäminen ja lasten turvallisuudesta huolehtiminen.

Toivomme hakijoilta innokkuutta ja vastuullisuutta sekä kiinnostusta lasten kanssa työskentelyyn. Edellytämme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä vuorovaikutustaitoja. Kokemus lastenhoitoalalta katsotaan eduksi.

Messut ovat auki myös iltaisin ja viikonloppuisin ja työaikasi tulee olemaan oman vuorosi mukaan klo 9.30-18.30 välillä (keskiviikkoisin klo 21.30 asti). Kokonaistyöaika on 38,45/viikko.  

Palkkaus määräytyy osaamistason ja opintojen valmiusasteen perusteella.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja lääkintätoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä. 

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja Kunta10 -tutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine.

Tervetuloa meille töihin!  

 

Työsuhteen tietoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: Palkkaus määräytyy osaamistason ja opintojen valmiusasteen perusteella

Työpaikkojen lukumäärä: 3

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 viikon koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 

 

Yhteystiedot:

Valvontapäällikkö
Tillander Kati
p. 0438273024
kati.tillander@vantaa.fi
Tavoitettavissa virka-aikana

Viestintäpäällikkö
Terhi Karhuniemi
p. 050 409 1619
terhi.karhuniemi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Osaamisalue: