Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Mittaus- ja geopalvelut

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.05.2021 – 27.08.2021

Mittaus- ja geopalvelut tuottaa maankäyttö- ja rakennuslaissa sekä kiinteistönmuodostuslaissa määritellyt asemakaava-alueen tonttijako- ja kiinteistönmuodostuspalvelut. Ylläpidämme karttoja kaupungin alueesta. Paikkatietoaineistojen käytössä hyödynnämme uusinta teknologiaa. Lisäksi teemme erilaisia kaupunkimittauksen maastotöitä, joista suurin osa liittyy tonttien lohkomisiin, rakennusvalvontamittauksiin sekä maanalaisten johtoverkkojen kartoituksiin ja maastonäyttöihin. Yksikkömme tuottaa kaupungin tarvitsemat geotekniset tutkimus- ja suunnittelupalvelut. 

Maanmittausalan kesätyöntekijöille tarjoamme virastotalolla joko kiinteistönmuodostus- tai kartastotehtäviä. Työnkuvaan saattaa sisältyä myös arkistointitehtäviä. Kiinteistönmuodostustehtävät käsittävät lohkomistoimitusten valmistelua ja kartastotehtävät joko karttojen ylläpitotehtäviä, rakennusten ja muiden kohteiden 3D-mallien korjailua tai erilaisia aineistojen laadunparannusprojekteja.

Maastomittauksen kesätöihin kuuluu erilaisia mittaustehtäviä. Maastomittaus on ryhmätyötä ja edellyttää reippaita otteita. Käytössämme on nykyaikaiset mittausvälineet ja -menetelmät.

Kesätyömme vaatii erityistä huolellisuutta ja kykyä omaksua tietojärjestelmän käyttö nopeasti. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja erilaisten ihmisten kanssa toimeen tulemista.

Käytössämme on uusi paikkatietopohjainen toiminnanohjausjärjestelmä, joka perustuu Esri- ja M-Files-ohjelmistoihin. Samoilla ohjelmistoilla hoidetaan koko kaupunkiympäristön toimialan kaikki ydinprosessit.

Maanmittausalan opiskelijan työsuhde on kahden kuukauden (tai tarvittaessa 10 viikon) mittainen. Työsuhde ajoittuu touko-elokuulle.

Hyvin hoidettu kesätyö avaa maanmittausalan ammattikorkeakoulu- ja korkeakouluopiskelijoille mahdollisuuden päästä tekniikan huiput -harjoitteluohjelmaan. Opiskelijana voit työllistyä koko opintojesi ajaksi ja tehdä myös opinnäytetyösi Vantaan kaupungille. Harjoittelu on laaja-alaista ja voit itse vaikuttaa sen sisältöön.

Työsuhteen tietoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 1050-2300 eur/kk. Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen ja henkilön osaamistason perusteella.

Työpaikkojen lukumäärä: 5

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 2 viikon koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 
1) Kielotie 28, liukuva toimistotyöaika (36 h 15 min / vk)
2) Koisotie 7, yleistyöaika 7.00-15.30 (38 h 15 min / vk)

Yhteystiedot:
1) kartastot/Natalia Lindfors, 040 755 0784, ja kiinteistönmuodostus/Minna Rainamo, 043 8247 476
2) maastomittaus/Tero Piirainen, 040 521 9869

kaupungingeodeetti Kimmo Junttila
0400 850 237
etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: , ,