Vantaan kaupunki

Neuropsykologi, lasten ja nuorten psykologipalvelut

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 08.08.2022, 13:00
  • Suljettu 22.08.2022, 16:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Neuropsykologi, lasten ja nuorten psykologipalvelut

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut
Psykologipalvelut

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2022 (tai sopimuksen mukaan)

Innostutko monipuolisesta ja palkitsevasta työstä? Tiimin tarjoamasta tuesta ja monialaisesta työskentelystä? Vakaasta työsuhteesta ja sen eduista?  

Haemme neuropsykologia Vantaan psykologipalveluihin vakituiseen työsuhteeseen. Neuropsykologin asiakkaita ovat kouluikäiset lapset, joilla voi olla oppimisen, tarkkaavaisuuden ja sosiaalisen vuorovaikutuksen vaikeuksia. Neuropsykologin tutkimuksilla kartoitetaan tarkemmin lapsen/ nuoren oppimisen haasteita ja vahvuuksia, ja otetaan kantaa soveltuviin koulun tukitoimiin ja mahdollisen neuropsykologisen kuntoutuksen tarpeeseen. Työhön kuuluu yhteistyötä mm. huoltajien, opetushenkilöstön, psykologien ja lastenneurologin kanssa ja osallistuminen neuropsykologiasiantuntijana kouluikäisten lasten kuntoutustyöryhmän toimintaan sekä kuntoutuksen koordinointi. 

Psykologipalvelut kuuluu perhe- ja sosiaalipalvelujen kokonaisuuteen, psykososiaalisten palvelujen palveluyksikköön. Yksikössä työskentelee 3 neuropsykologia kahdessa toimipisteessä, 8 lastenpsykologia, 5 vauvaperhepsykologia ja psykologiesihenkilö. 

Arvostamme kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä ja neuropsykologisten tutkimusten tekemisestä. Voit olla neuropsykologityön kokenut konkari tai oirentoitumassa neuropsyklologin työhön. Saat meiltä sopivasti haasteita ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi neuropsykologien tiimin ja esihenkilön tiiviillä tuella. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn kannustavassa ja keskustelevassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen, säännöllisen työnohjauksen ja täydennyskoulutusta. Lastenneurologin ja -psykiatrin konsultaatiot ovat hyvin saatavilla. 

Toimipiste, johon nyt haemme neuropsykologia, sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä sijainnilla erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Oma tilava työhuone sijaitsee samassa toimipisteessä työskentelevien muiden yksikön psykologien työhuoneiden läheisyydessä mahdollistaen hyvän kollegiaalisen tuen.  

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat kuulla lisää, ole rohkeasti yhteydessä ts. neuropsykologiin Petra Pakarinen, puh. 050 3124405, petra.pakarinen@vantaa.fi tai
psykologipalvelujen esihenkilöön: Hanna Lehtinen, puh. 050 3146274, hanna.lehtinen@vantaa.fi

Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita myös neuropsykologiaan erikoistuva tai neuropsykologiasta kiinnostunut psykologi.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Psykologi (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Neuropsykologian erikoispsykologi, vaatimuksen täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan valita myös neuropsykologiaan erikoistuva tai neuropsykologiasta kiinnostunut psykologi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: 3672 euroa /kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 37 h 45 min

Yhteystiedot:

Psykologipalvelujen esihenkilö
Lehtinen Hanna
0503146274
hanna.lehtinen@vantaa.fi

ts. neuropsykologi ja tiimivastaava
Petra Pakarinen
050 3124405
petra.pakarinen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Osaamisalue: